lauantai 14. joulukuuta 2013

ostoksia ja tuliaisia ja kaikkea muuta
12h yöunet takana. Olipas ihanaa nukkua! Viime viikonloppuna käytiin siskon kanssa ostamassa joululahjoja. Ensimmäinen tunti vierähti nopeasti ja huomasin, että olin lahjonut vain itseäni ja olimme kierrelleet lähinnä vaatekaupoissa. Siskon kanssa on kiva shoppailla, mutta joululahjojen ostaminen yhdessä on joka vuosi haastavaa. Siellä me vaan pyörimme vailla mitään päämäärää ja aikaa ja rahaa kuluu emmekä saa yhtään oikeata lahjaa ostettua. Erikseen olemme tehokkaita, mutta yhdessä kaikkea muuta. Sama pätee moneen muuhunkin asiaan. Omat kodit siivoamme, mutta näkisittepä sen, kun menemme yhdessä vanhempiemme luokse. Äitimme kannattaisi ehkä tänä vuonna jättää joulusiivoukset väliin, koska pian me taas täältä tulemme ;)

No, Kodin1 löytyi tuollainen ihana joulupallo, joka oli aivan pakko ostaa. Sitä täällä nyt tuijottelen :)

Eilen kotiin tullessa olin saanut paketin Itävallasta. Tuliaisia joulumarkkinoilta. Voih, olisipa ihana olla taas siellä! Tuo pieni jouluinen koriste pääsi pianon päälle pitämään nuottikirjaa paikoillaan..

Nyt jouluradio auki ja paketointi saa alkaa..

Mukavaa lauantaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Noilla syntyy ihan varmasti nättejä paketteja! Enpä tiennyt että täältäkin löytää noin kivoja naruja ja teippejä.. Tosin en muista milloin olisin viimeksi kauppoja edes kierrellyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei löydykään :) teipit tilasin netistä ja narut ostin ikeasta :)

      Poista