perjantai 13. joulukuuta 2013

13.päivä

Perjantai. Jos ei kovin epäonninen tämä 13. päivä ole ollut niin sitäkin enemmän työtä se vaati. Aamulla tuuli niin kovasti, että ei tarvinnut paljon kävellä, kun tuuli kuljettu tuolla jäätiköllä (ja siis kävelin autoon vain). Töissä riitti kiirettä, mutta mukava päivä takana silti ja kirpeän tuulinen ilma piti hyvin hereillä ulkona. Nyt on työt kumminkin tehty tältä viikolta. Töistä tullessa istahdin sohvalle ja tässä olen vieläkin. Olin valmis yöunille jo tunti sitten, mutta kuka alkaa nukkumaan perjantaisin 19 aikoihin? Joten täällä yritän sinnitellä silmät jo puoliksi kiinni vielä muutaman tunnin. Viikonlopun ohjelmana lahjojen paketointi. Lähes kaikki lahjat hankittu. Vielä reilu viikko aattoon! Hyvää alkanutta viikonloppua!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Eikä, sä oot ollu tosi ahkera kun oot jo kaikki lahjat hankkinut! Mä en oo vielä ostanut mitään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oikein itsekään ymmärrä, että miten se nyt näin helppoa oli tänä vuonna :) aiempina vuosina ostin niitä vielä aattonakin :)

   Poista
 2. Mullakin alkaa olla muutamaa pikkulisäystä vaille lahjat ostettuna, ihana helpotus! Viikonloppuna siivousta ja ehkä kuusi esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä me, tehokkaat!!! :) mä möin oman kuuseni pois, joten noi oksat (risut) saa olla mun kuusi tänä vuonna ;)

   Poista
 3. Siis kaikki lahjat jo ostettuna?? Miten se on mahdollista, kyselee überlaiska Dara...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä. menin kauppaan listan kanssa ja ostin mitä tarvitsin :) kerrankin näin!! ja on muuten ensimmäinen kerta!

   Poista
 4. Meillä kans lahjat ostettu,yhtenä päivänä kaikki! Ja paketeissa odottelee :) Kivaa tämä joulun aika!! Minulla tämän perjantai 13 toi tullessaan niin iloisia,helpottavia uutisia,ettei voi sano epäonnenpäiväksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanat ja helpottavat uutiset kuulostavat todella hyviltä!!! niitä jokainen välillä kaipaisi!!! ja hyvä, että sielläkin ollaan oltu tehokkaita joululahjojen suhteen!

   Poista
 5. Huomenna pitäis olla tuo tilanne,että lahjat ois ostettu ja kuusikin haettu..tietää menoja tänä viikonloppuna:) hyväsinä kun olet jo huolehtinut ja mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät lahjat ja kuusen!! Sitten voikin ensi viikon kekskittyä nauttimaan joulusta kun ei tarvitse enää pähkäillä lahjoja :) vaikka kivaahan se vaan on keksiä, mitä jokaiselle saa ostaa!

   Poista