tiistai 19. tammikuuta 2016

Äitini nukkekoti

Mun äiti jaksaa näperrellä kaikenlaista. Tosin jaksaa se paljon muutakin. Ne geenit ei oo tullu muhun. Meni muille, vaikka synnyinkin ensimmäisenä. Vajaa vuos sitten äitini aloitti tällasen nukkekotiprojektin ja aina Jyväskylässä käydessään hän haluaa poiketa Pienikamariin ostamaan jonkun ihanan pienen jutun tuonne ;) Itse nukkekoti tais löytyä Torin kautta ja on muuten valtavan suuri. Nyt kun se on valmiimpi niin sillä saa jo lapsetkin leikkiä ;) Omia lemppareitani tuolla on tietenkin flyygeli ja sit tuo pikkunen kerrossänky.

Meilläkin oli kotona ennen kerrossänky. Taisin nukkua siinä molempien sisarusteni kanssa. Tosin on meitä vielä neljäskin, mutta häntä ei siinä vaiheessa ollut.. Kertaakaan en saanu alapetiä ja olin vähän kateellinen kun mun pikkuveli teki sinne itselleen oikein kunnon pesän verhoineen kaikkineen. Se muisteloista.

Itse nukkekoti on mielestäni kiva ja melkein voisin tuollaisen itsekin haluta, jos tilaa olis vähän enemmän siellä omassa kodissa.

Tää vähän astetta laiskempi tyttö lähtee nyt meikkaamaan. Äiti tulee kohta kotiinsa ja lupasin olla kahdelta valmiina. Oonhan jo ehtiny herätä ja syödä aamupalan. Aamun tunnit meni teidän blogeja lukiessa, joten hyvinhän ne on käytetty ;)

Mukavaa tiistaita sinne!

Ruut


10 kommenttia:

 1. Tuolla vois melkein kuvitella itse kävelevänsä. Nuo on aika kiehtovia. Ja se, että jollain on pitkäjänteisyyttä värkätä noihin kaikkia pikkuisia leipomuksia (jotka vielä näyttää ihan oikeilta) ja esineitä, on kunnioitettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös itse tuosta ja olisi kiva suunnitella sisustusta tuollaisiin pikkukoiteihin ;)

   Poista
 2. Onpa ihana! Haaveilen aina välillä itsekin oman nukkekodin rakentamisesta. Pienikamarin nukkekodin tavarat ovat kyllä uskomattoman yksityiskohtaisia ja mielikuvituksellisia! Niitä jään yleensä ihailemaan pitkäksi toviksi aina siellä käydessäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy kyllä vaikka mitä! Nukkekoti olis ihan kiva, mutta tilanpuute iskee vastaan sitä suunnitellessa ja ihan vielä en ole valmis elämään nukkekoti keskellä olohuonetta ;)

   Poista
 3. Ihana ja niin kauniita nuo pienet kalusteet, varsinkin juuri flyygeli ja nuo pienet itämaiset matot.

  VastaaPoista
 4. Niin hieno! Mullakin on työn alla, mut innostus on vähän hiipunut, kun on niin aikaa vievää hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks nukkekotien sisustuksessa on aikaa vähän huilailla välillä, jos ei ihan heti innostu kaikkea laittamaan ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. :) Myös itse tykkään tästä todella paljon ja näyttää ihan oikealta talolta tuota tapettia vasten..

   Poista