perjantai 22. tammikuuta 2016

I am in shape. Round is a shape.
Kuntoutus.

Tuo sana oli minulle vielä joku aika sitten vain etäisesti tuttu ja välillä sen jonkun suusta oli kuullut, mutta se ei itseään niin koskettanut.

Elokuussa siellä olin ensimmäisen kerran. Mielessä lähinnä ihanat päivät hotellissa aamupalojen äärellä, muutenkin hyvää ruokaa ja pieniä kuntoiluhetkiä siinä sivussa (ja tää oli sit vitsi ;) ). Silloin en kumminkaan ihan osannut kuvitella, millaisen tunnemyräkän se saisi aikaan. Äkkiä keskitytäänkin ihan joka tunti niihin ei niin mukaviin asioihin ja mietitään yhdessä tulevaisuutta sekä sitä, mitä se oikein tuo tullessaan. Kaiken päälle jokainen sinua "hoitava" tökkii sormensa just sinne kohtaan kehoa, missä sattuu ja sen jälkeen vasta sattuu..

No, oli siellä kivaakin. Meillä oli ihan huippu ryhmä ja naurettiin vedet silmissä, ehkä osittain väsymyksestä ja kivusta. Toisaalta vähän siitäkin ilosta, että ympärillä on ihmisiä jotka oikeasti tietää ja ymmärtää, että tätä tää nyt on. Viikon jälkeen lähdin kotiin innoissani, että nyt on tiedossa jutut millä saadaan tämä kroppa kuntoon.

Sekavat on tunnelmat nyt kun ensi maanantaina hotelliin takaisin kirjaudun. Ei mennyt syksy ihan odotusten mukaan, päinvastoin. En tiennyt, että tämä tie olisikin omalla kohdallani vähän kivisempi ja veisi hyvin paljon enemmän aikaa mitä olin ajatellut.

Kovista kivuista ja sekavista ajatuksista huolimatta täältä taas tullaan ;) Syksyllä en tästä kirjoitellut, mutta nyt halusin.. Mielessä on jättää blogi kahdeksi viikoksi tauolle sunnuntain jälkeen. Haluan keskittyä ne viikot ainoastaan tuohon hommaan.

Olen kumminkin suunnitellut teille lukijoille jotain kivaa ja sunnuntaina tulossa aika ihana arvonta, joten pysykää kuulolla! 

Nyt mukavaa viikonloppua! En tiiä mistä tuo pakkanen taas tänne tuli, mutta onneksi huomisesta eteenpäin pitäisi olla vähän lauhempaa. Viikonloppusuunnitelmissa lähinnä pyykkäystä ja pakkausta ja ettei ihan tylsäks menis niin vähän erilaiset treffit lukittuun huoneeseen, saa nähdä mitä siitä tulee. Jo viikon verran on ollut olo sellainen, että kohta nousisi kuume, mutta toistaiseksi vielä terveenä. Toivon kovasti, että pysynkin, vaikka puoli Suomea taitaa jo jossain taudissa olla.

Ruut

6 kommenttia: