lauantai 16. tammikuuta 2016

#munelämä


Oon viime aikoina miettiny omaa somekäyttäytymistäni. Kuinka aktiivinen sitä oikeastaan on ja pitäiskö tähän kiinnittää enemmän huomiota? Välillä on toki kausia, että sitä väistämättäkin pystyy viettämään enemmän aikaa koneella, puhelimella jne.. Ja onhan tämä koko homma sellaista vuorovaikutusta toisten kanssa, vaikka tätä itselleen pääosin tekeekin. Lukijat on kumminkin tän touhun ehdottomasti yksi parhaista ja viime postaukseenkin tulleiden kommenttejen jälkeen hymyilin vaan täällä yksin ja mietin, että on mulla vaan ihania lukijoita, kiitos :) ja teidän blogit, instatilit ym, wau! Niiden parissa mun tunnit menee aika huomaamattomasti eteenpäin..

Bloggarina oon aika usein saanut kuulla, että mun pitäis mainostaa itseäni enemmän tai miks mun blogi ei ole esimerkiksi facebookissa. Mun päivät on aikalailla vapaita, mutta jo pelkkä postauksen tekeminen vaatii jo sen verran aikaa tietokoneella, että en yksinkertaisesti osaa olla koneella kauempaa. Myönnän olevani tällanen vähän hitaasti lämpeävä tän nykytekniikan suhteen ja edelleen ihan ne oikeat lehdet, kirjat ja kalenterit ovat mulle se mieluisin vaihtoehto. Toki oon yrittäny tsempata vaikka just Instan kanssa ja muistutella siellä uusista postauksista, kun aika monet sitä kumminkin päivittäin selailee. Facebookin olen halunnut pitää ihan vaan omana juttuna. Siellä vaihdetaan kuulumisia ym ja se on sitä mun omaa elämää.. Snapchat vaikuttaa ihan hauskalta paikalta, mutta sinne en oo ite jotenkin saanu mentyä, vaikka muutaman kerran oon jo harkinnu asiaa. Luultavasti tosin seuraisin vain muita :)

Mitä mieltä te ootte? Riittääkö pelkkä blogi ja insta? 


Nämä kuvat puhelimella otettuja ja Instassakin nähtyjä. Oon muuten ollut hurjan tyytyväinen mun uuteen iphone 6s, eikä harmittanu yhtään, että se entinen puhelin lakkas viimein toimimasta ;) 

Ylempi kuva oli oikeastaan mun veljeä varten. Joululomalla sain muutaman kommentin omasta pukeutumisestani ja mä kun oon ollu niin tyytyväinen vaatekaappiini ;) Toisessa kuvassa mm eilisen aamiasta. Reissu Kuopioon on heitetty ja muutama kiva juttu sieltä löytyi. Tänään päätin uskaltaa pitkästä aikaa hiihtoladulle. Huomatkaa mun "norjalainen" takki. Ajattelin, että se vähän auttais tsemppaamaan tossa hommassa :) Mukavaa oli, mutta aika rauhallisesti oli otettava. Mitä omiin kuulumisiin tulee niin olen ollut ihan hurjan kipeä, mutta elämässä on ollut myös niitä aika kivojakin juttuja ja oon sitten keskittyny niihin ;) 

Näihin mietteisiin, kuviin ja tunnelmiin on hyvä taas jäädä. Nyt aion hakea kupin kahvia ja avata uusimman Deko- lehden. Oikein mukavaa lauantaita sinne teille! 

Ruut

4 kommenttia:

 1. Hyvin riittää blogi ja insta<3 Ja oi että, sä oot päässyt jo avaamaan hiihtokauden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en tiiä voiko sitä niin hiihtämiseks kutsua, mutta suksilla olin kumminkin :)

   Poista
 2. Mielestäni blogi ja insta riittää oikein hyvin. Itselläni on toki face tili, mutta päivitän siihen vain uusimma blogipostauksen, eli....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän päätökseen myös minä oon tullut :) Saa nähdä milloin muutan mieleni :)

   Poista