perjantai 8. tammikuuta 2016

Paperipusseja ja muita sisustusjuttuja

Ensiksi syksy on todella lämmin ja sitten tuntuu, että talvi ei ala millään ja viimein sitä toivottua pakkasta sitten tulee enemmän kuin ehkä pyydettiinkään. Pari päivää on mennyt sisähommissa. Olen mm huomannut, että katossa on muutama kohta, jotka tarvitsis edelleen maalia ja ne puuttuvat listat on palannu takaisin mieleen. Eilen mietin, että miltähän vihreä väri näyttäis täällä, jos sillai pikkasen tois sitä tyynyillä ja muilla pienillä jutuilla kotiin? Vihreää mun sisustuksessa oli viimeks vuonna 2004. 

Viimeisten postausten värikkäät jutut ja se, kun näin Valkoisen Lautturin myymälässä ihanan vihreän tuikkukipon. Ajatus vihreästä on lähtenyt itämään, saa nähdä jääkö vaan ajatukseksi. Sillä kerralla Valkoiselta Lautturilta mukaan tarttui vain tuo ruskea paperipussi. On muuten todella kätevä. Kätkee sisäänsä aika monta Keskisuomalaista yms.  

Värejä sisustuksessa tulee ja menee. Just nyt täällä mennään pienillä sinisillä yksityiskohdilla ja sohvalta löytyy se yksi vaaleanpunainen tyyny. Vihreä tuli ajatuksiin vähän yllättäen. Mites teillä? Löytyykö teidän kotoa vihreää? Tai muita värejä? 

Nyt pikkuinen happihyppely ulos. Pienet lenkit tällä ilmalla ovat kyllä aika piristäviä! Mukavaa viikonloppua sinne. Taas se on perjantai. Tuntuu, että näitä vapaapäiviä on nyt ollut oikein urakalla ja hyvä niin, on mullakin seuraa ;)

Ruut
6 kommenttia:

 1. Minä olen tykästynyt mustikan siniseen, olen tosin vannonut ettei meille tule sinistä enään ikinä. Meikäläisen sininen kausi reilut 10v. sitten on vielä hyvin muistissa... Pysyttäydyn edelleen mustavalkoisesssaharmaassa :) Ruskea on lisääntynyt metodilla: mitä et voi peittäää, korosta.
  kylmä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuo sininen tuli vähän yllättäen takaisin. Kovin paljon sitä ei uskalla kotiinsa tuoda, mutta pieni määrä väriä piristää kyllä :) Hyvä ajatus sulla tuon ruskean suhteen :)

   Poista
 2. Mä lähen kyllä sun mukaan joskus tonne Valkoiseen lautturiin!
  Tuuppa kurkkaan, haastoin sut vastailemaan ystäväkirjaan: http://www.littlebigthings.fi/2016/01/ystavakirja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäiskin taas sopia joskus, että milloin sinne menis juttuja ihastelemaan. Kiitos haasteesta. Olinkin sitä jo tuolloin tekemässä :)

   Poista
 3. Kesällä meillä on limenvihreät jutut jos väriä laitan. Voisin kyllä vihreää just harkita muutenkin. Tuohon roosaan en osaa, enkä ehkä siniseenkään lähteä mukaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että kaikkiin koteihin ei edes kaikki värit voi sopia. Jokaisella omansa ja aika usealla ei mitään :)

   Poista