torstai 4. lokakuuta 2012

Pieniä hankintoja

Huomenna olis taas perjantai! Sain tänään ihanan vieraan kotiin töiden jälkeen ja muutama tunti meni jutellessa, niin mukavaa! Nyt Dance.. tykkään tästä ohjelmasta, voi kun osais itsekin noin! Muutenkin olis hiljalleen taas kuntoilut aloitettava, ettei aivan laiskistu.. Salikortti rahapussissa aina kummittelee.. Tarvisin niin jonkun joka potkis mua liikkumaan välillä! No olen liikkunut tällä viikolla muuttohommissa niin, että joka paikkaan sattuu ja tietysti muutamassa kaupassa, onhan sekin liikuntaa.. kai :)

Pipo piti käydä ostamassa kun ilma kylmeni ja hiuspanta oli liian vähän ja kuumat villapipot liikaa.. Uusi Olivia houkutteli myös halvalla hinnallaan.. Eräässä blogissa näin Lindexin Holly&Whyte- malliston ihanan rannekorun, jonka kävin myös ostamassa ja lopuksi pieni radio, kun en vielä sellaista omista ja koneelta tulee niin harvoin musiikkia kuunneltua.

Olen oikeasti todella huono ostamaan mitään ja vaikka menisinkin ostamaan jotain tiettyä tavaraa saatan seisoa kaupassa hyvin KAUAN ja joskus jopa olla ostamatta jotain, mitä oikeasti tarvitsisin.. melkein on vaikea uskoa, että olen jo näin monta juttua viikon aikana saanut ostettua. Mutta jokainen tarkkaan harkittu ja valittu.. (etenkin siskoni on varmaan onnellinen, ettei ollut mukanani kun kyseisen rannekorun kävin ostamassa.. usko pois, siellä hetken seisoin hyllyn välissä) :)


2 kommenttia:

  1. Mistä ostit pipon? mäkin haluisin tommosen simppelin trikooversion :)Ihana rannekoru ja tyylikäs radio. Mä voin kans uskoo et oot jonkun aikaa kaupassa harkinnut ostaako vai eikö ostaa, mut on vaan hyvä et meitä jahkaajia (vai nuukia?) on enemmänkin ;)-Aino

    VastaaPoista
  2. Keljon Cittarista olevasta urheilukaupasta, en muista minkä niminen liike. Pipo on ollu hyvä, vaikka valkoinen onkin vähän arka väri, mutta onneks on pesukone :) ja täytyyhän sitä miettiä tarkkaan,mihin ne viimeset pennoset pistää :)

    VastaaPoista