torstai 18. lokakuuta 2012

Trattoria Aukio

Eilinen päivä 50-vuotiaan kanssa sujui oikein mukavasti. Kaupungilla kierreltiin, syötiin ja herkuteltiin. Illalla katsottiin elokuva Mitä odottaa, kun odotat. Hauska komedia! Ruokapaikaksi päätyi Trattoria Aukio. Italialainen ruoka on vaan niin hyvää ja muutaman kerran tuolla käyneenä, en ole vielä kertaakaan joutunut pettymään ruokaani. Tällä kertaa söin salaatin, hyvää oli!!

Suosittelen käymään, jos italialainen ruoka on lähellä sydäntä ja jos asuu Jyväskylässä :)

Trattoria Aukio vie jyväskyläläiset  italialaiseen tunnelmaan. Trattoria Aukio on italianmakuinen, konstailematon hyvän ruoan ja viinin yhdistelmä uudessa Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, pizza, risotto ja bruschetta on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. (trattoriaaukio.fi)

Ulkona on satunut vettä taukoamatta tai ainakin siltä se tuntuu. Tekisi vain mieli käpertyä peittoon ja makoilla sohvalla. Uhmasin sadetta ja lähdin ulos raikkaaseen ilmaan ja kyllä pikkuinen lenkkeily sadesäässä teki taas hyvää! Nyt vain odottelen, että sauna lämpiää. Sitä ennen syvennyn lukemaan uutta Oliviaa ;) Mukavaa torstai-iltaa jokaiselle! 

Ruut

3 kommenttia:

  1. Tätä paikkaa voi kyllä suositella! Joka kerta hyvää ruokaa=)

    VastaaPoista
  2. Tätä paikkaa voi kyllä suositella! Joka kerta hyvää ruokaa=)

    VastaaPoista
  3. Totta, vielä ei oo tarvinnu pettyä ja kauniissa paikassa ruokakin maistuu ihan eri tavalla :)

    VastaaPoista