keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Dui-hoito


 Taas olisi aika varata itselleen kasvohoito. Ihoni on erittäin hankala ja HYVIN kuiva talvisin! Ja reagoi lähes kaikkeen punoittaen helposti jokaisesta lämpötilan vaihtelusta ja ärsyyntyen. Saan olla hyvin tarkka siitä, mitä tuotteita milloinkin käytän. Jos vaan voisin, kävisin säännöllisesti kasvohoidossa. Itselläni on lahjakortti käyttämättä yhteen kasvohoitoon nyt vaan kun löytäisi sopivan ajan tästä kiireisestä arjesta ;)

Mieluisin itselleni tehty hoito on Dui-hoito (kuvassa.. kuva huono, mutta vähän ehkä saa käsitystä siitä, miten kyseinen hoito tehdään). Eräs tuttavani omistaa kyseisen laitteen ja muutaman kerran olen nyt itse kyseisin hoidon ottanut. Ei satu yhtään ja iho on sen jälkeen ollut pitkään todella hyvä!

Dui-hoidosta vähän niille infoa, jotka eivät ole kyseisestä hoidosta kuulleet.  Hoito tehdään matalataajuus laitteella ja siinä stimuloidaan/käydään läpi kasvojen akupunktiopisteitä. Erilaisilla "puikoilla" hierotaan ja painellaan ihoa ja imeytetään omalle ihotyypille sopivia yrttipohjaisia tuotteita. Hoito aktivoi kehon nestekiertoa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aktivoi solujen toimintaa. Se madaltaa juonteita, poistaa turvotusta, madaltaa silmäpusseja sekä tummia silmän alusia. Hoito räätälöidään oman ihon tarpeiden mukaan esim. kosteuttamaan, puhdistamaan tai kiinteyttämään. Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saa jos hoito tehdään sarjahoitona. Tämä hoito on siitä ihana, ettei se satu tai tunnu epämiellyttävältä missään vaiheessa, vaikka se puhdistaakin epäpuhtauksia tehokkaasti. Hoito on tehokas myös vaalentamaan ja tasoittamaan ihon arpia: kuten akne-tai vesirokkoarpia. Akne iholle hoitoa suositellaan myös erityisesti, koska se vähentää punaisuutta, näppyjä, supistaa ihohuokosia ja vähentää talineritystä sekä tasapainoittaa ihoa sitä kuivattamatta. Jos joku innostuu hoidota niin suosittelen kyllä kokeilemaan!

(Viimeisin info otettu Mamasin blogista, jonka kanssa saimme kesällä hoidossa käydä).

2 kommenttia:

  1. Dui hoitoon ois taas kiva päästä! Tätä hoitoa kannattaa kyllä suositella, niin hyvä se on.

    VastaaPoista
  2. Jarppi varmaan tykkäiskin hoidosta ;) Mutta niin olis!! Saa nähdä millainen tulevan perjantain hoito on, tosin eiköhän ne oo kaikki ihan mukavia.

    VastaaPoista