keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Takka

Viime talvena hankin kotiini pikkuisen takan. Haaveena oli sellainen vähän suurempi valkoinen sisustustakka, mutta päädyin kumminkin tähän pienempään versioon. Vielä joku päivä toivon löytäväni sellaisen oikean tiilestä tms kyhätyn takan, jonka ei tarvitse toimia, vaan haluaisin vain siellä sisällä poltella suuria kynttilöitä, mutta mistä sellaisia löytää? Joskus lehdissä näkee, mutta toistaiseksi vastaan ei ole tullut..

Tämä oma takkani on mielestäni sopivan pikkuinen omaan makuuhuoneeseeni. Takka lämmittää, kuten patteri ja halutessaan sen voi säätää todella lämpimälle. Juuri lämmityksen takia sen ostinkin, koska asuntoni on välillä talvisin todella kylmä. Viime talvena vietin monet hetket takan edessä kirjaa lukien :) Ei oikeaa tulta, mutta silti ihan mukavasti tuo tunnelmaa!Lämmintä keskiviikkoa!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Ootko enää miettinyt tuon takan ympärille niitä tiilejä? Kävis nimittäin varmasti hyvin=) Mäkin haluan lämmittävän takan tai juuri ne takan raamit kynttilöille!

  VastaaPoista
 2. Oon miettiny, mutta en tiiä miten sen vois toteuttaa.. Teille kyllä sopis takka kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopis. Sellainen on kyllä hankintalistalla tässä jossain vaiheessa=) Toteutat niin, että haet K-raudasta tiiltä ja pistät kasat takan viereen=)

   Poista
 3. Näätkö mut kantamassa ne tiilet kotiin? ;)

  VastaaPoista