tiistai 30. lokakuuta 2012

Ystäväni mun.

Yksi parhammista asioista elämässä ovat varmasti ystävät! Välillä oikein pysähdyn miettimään sitä, kuinka onnellinen saan olla, kun minulla on paljon ystäviä. Monenlaisia ystäviä, joilla jokaisella omanlainen elämäntilanne. Joitain tapaan harvemmin ja joitain todella usein, mutta silti jokainen tapaaminen on tärkeä.

Kun asuu yksin, tarvitsee paljon ystäviä. Ainakin minä :) Itse en useinkaan näe mitään hyvää siinä, että asun yksin. Välillä on mukava viettää ilta ihan vaan omassa rauhassa, mutta usein kaipaan juttukaveria jo yhden yksinäisen illan jälkeen. Monet ystäväni kyselevät, että miten jaksan nähdä niin useita ihmisiä viikon aikana, mutta minulle se on tapa välttää yksinäisiä iltoja. Olen seurallinen ja tykkään jutella :) Onhan tässä tietysti hyvätkin puolensa. Ei tarvitse selitellä menojaan, saa katsoa telkkarista mitä haluaa, saa tehdä mitä haluaa, saa laittaa kodin juuri sellaiseksi kun haluaa, saa siivota/sotkea niin paljon kun haluaa jne ;)

Tänään oli pitkästä aikaa päivä, että töiden jälkeen istuin vain sohvalla puoli tuntia silmät kiinni. Kaipasin ihan vaan hiljaisuutta. Ehkä päällimmäisenä ajatuksena oli kotiin tullessa, että olisipa kiva jutella jollekin menneestä päivästä ja siitä kai nämä ajatukset sitten lähti :) Vaikka olisi kuinka paljon ystäviä, välillä näköjään tulee yksinäinen olo. Elämä on ihmeellistä! 

Tässä vielä kuva muutamasta IHANASTA ystävästä <3


3 kommenttia:

  1. Hei ihana ystävä, tuletko tänään meille töiden jälkeen ennen kurssia?=)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kauhee ikävä sua ihana ystäväni, onneksi huomenna nähdään! -Toinen vasemmalta :)

    VastaaPoista
  3. "toinen vasemmalta" :) arvasin kyllä jo heti, että se oot sä <3 ja johanna olipas kiva taas pyörähtää teillä, vaikka vaan hetki.. teki hyvää!!

    VastaaPoista