sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Talvitakki

Jonkun aikaa sitten kirjoittelin siitä, kuinka olen etsinyt mieleistä talvitakkia.. No viimein sellainen löytyi Nellystä (nelly.fi). Oli muuten ensimmäinen kerta, kun sieltä jotain tilasin. Toimitus oli todella nopea! Muutamassa päivässä tuli takki postiin. Ihana takki olikin. Tuntuu todella lämpimältä päällä ja on muutenkin ihanan pehmeä! Sisällä on vielä nyörit, jolla saa takkiin hieman muotoa, itse en ole niitä toistaiseksi kiristellyt. Mutta mielestäni kiva takkia joka sopii myös toppahousujen pariksi, jos oikein kylmä tulee!

Tänään sitä jo päälläni pidin ja ei paleltanut yhtään ;) Ulkona ei tietysti vielä kovin pakkasta ole, mutta kylmältä jo tuntuu.. tosin aion kyllä vielä muutamia päiviä pärjätä hieman ohuemmilla takeilla, mutta pakkohan tätä oli testata heti ;) Autossakin on jo talvirenkaat alla, joten täällä aletaan olla valmiina talveen.

Huomenna se olisi taas työpäivä. Tuntuu, että siitä on todella kauan kun siellä viimeksi olen ollut, joten loma on varmasti ollut juuri sopiva :) Kiva loma oli!! Mutta on ihana olla taas omassa kodissa ja nukkua omassa sängyssä :) Jos olistte nähneet, missä lomani nukuin, ajattelisitte samoin :) Äitini oli laittanut minulle "majapaikan" rumpujen ja kaapin väliin. Mahduin juuri kääntymään, mutta edes käsiä ei voinut paljon liikutella.. no, hyviä unia nukuin silti :)

2 kommenttia: