maanantai 24. helmikuuta 2014

De Cafe & Miriam's
Olen päättänyt, että vielä joskus voisin alkaa taas tekemään ruokaa. Eikös jokaisen yli 30-vuotiaan naisen pitäisi tehdä ruokaa aina välillä? Ainakin ajattelen, että kaikki muut tekevät. Enää en edes pelkää, että uunin sisässä olevat ruusunpiikit syttyvät palamaan. Ehkä minustakin tulee vielä aikuinen nainen? :) No, toistaiseksi nautin muiden tekemistä jutuista.. Ja kotona herkuttelen lasillisella viiniä (n 12 cl tai vähän yli ;) ) ja muilla herkuilla. Perjantaina se oli keksi (eka kuva).

Viikonloppuna päästiin siskon kanssa pitkästä aikaa kahdestaan kaupungille ja kyllä nautittiin. Kierreltiin ihan rauhassa Jyväskylän keskustan kaikki meitä kiinnostavat vaatekaupat ja liikkeet (joita on kyllä aika vähän) ja käytiin syömässä ja vielä kahvillakin! Tosin tuonne kahvilaan tuli mukaan vielä kolmaskin, jonka näette jos oikein tarkasti katsotte viimeisen kuvan lusikkaa ;) No se on se mun naapuri. Se joka seuraa mua. En siis hämmästyny kun puhelin alkoi soimaan kesken kauppojen kiertelyn. Oli varmaan arvannu, että nyt oon liikkeessä <3 

De Cafe olikin itselleni tuttu paikka ja salaatit aina vaan yhtä herkullisia! Kahvila Miriam´s oli taas ihan uusi tuttavuus ja voin kyllä suositella lämpimästi. Tunnelmallinen paikka ja oma Vaniljalatteni oli niin hyvää! Tuo alimmainen leivos on ystäväni, koska omaan mahaani ei enää kahvin jälkeen muuta mahtunut :) Eikös ole söpö? Suosittelen molempia paikkoja jos Jyväskylässä olette!!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Kumpikin paikka on kyllä aivan ihana! <3 Slurpppps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Kyllä Jyväskylässäkin osataan :)

   Poista
  2. Ens kuussa vasta osataankin, mun ystävä perustaa maaliskuussa tänne gluteenittoman leipomon! Sit mäkin saan herkkuja! :)

   Poista