tiistai 25. helmikuuta 2014

Kicks Skin Treat

Mukavaa tiistaita! Tuleva matka alkaa hiljalleen tulla todellisemmaksi omassa mielessä ja valmistautuminen on alkanut. Iho on hyvä kuoria, että rusketus olisi sitten mahdollisimman tasainen.. Olettaen siis, että kohteessa aurinko paistaa ja voin oleskella bikineissä koko päivän ;) Tämä Kicksin lanseeraama Skin Treat- ihonhoitosarjan sokerikuorinta sopii tähän hommaan paremmin kuin hyvin. Oletteko testanneet? Ihana ja raikas tuoksu houkutteli jo kaupassa tämän ottamaan! Käykää lukemassa tästä tuotteesta enemmän Karkkipäivän Sannilta.

Tuo viimeinen kuva tulppaaneista oli pakko lisätä tähän. Ovat niin kauniita pienessä kirpparilta hankitussa maljakossa!! Kyllä täällä siis sisustusjuttuja edelleen pohditaan ja niistä nautitaan, vaikka tekstit ovatkin välillä kaikkea muuta ;) Mutta sitähän se elämä on. Kaikkea sopivasti sekaisin!

Mukavaa tiistaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. En ole testannut, mutta minun paras vinkkini ihon kuorimiseen on hunaja. Se toimii. Mutta kesällä kannattaa huuhdella huolellisesti, ettei houkuttele liikaa mehiläisiä :)

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa teille!!

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vasta viikon päästä lähdetään, joten tässä on aikaa pakkailla ja laittaa itseään kuntoon ;)

   Poista