tiistai 4. helmikuuta 2014

Vähempikin riittää

 


Sain Lauralta viime viikolla Vähempikin riittää- haasteen, jonka ideana on hallita tavarapaljoutta. Aina kun uusi tavara kotiutuu siirtyy jokin vanhoista tavaroista myyntiin, kierrätykseen tai vaikka hyväntekeväisyyteen. Haasteen periaatteena on tavara tavarasta.

On totta, että etenkin blogeissa tuntuu olevan usein esillä uusia ostoksia ja välillä sitä itsekin miettii, että mistä sitä oikein kirjoittaa, jos ei osta mitään :) Joudun harkitsemaan monia ostoksiani hyvinkin pitkään ja lähes aina luovun jostain, että saan tilalle jotain uutta. Tosin pienessä kodissa on muutenkin pakko luopua, koska tavaraa ei kovin paljon tänne mahdu. Viime syksynä tuli varmaan ostettua enemmän tavaraa kotiin kuin pitkään pitkään aikaan. Jotenkin kaikki "unelmat" monen vuoden takaa tuli toteutettua kerralla. Piano, String- hylly & kuvassa näkyvän Take- valaisin. Samalla kumminkin tuli luovuttua sisustustakasta, kahdesta lampusta ja monesta monesta esineestä, että rahat ja tila mahdollistivat uuden tavaran hankkimisen. Tämä haaste on lähtenyt Melinalta Minishow- blogista. Käykää kurkkaamassa! Ihanan naisen ihana blogi <3

Haaste toimii seuraavasti:
Kerro blogissasi haasteestasi, kauan aiot olla mukana ja mielellään liitä blogisi sivubanneriin Vähempikin riittää- logo.

Kerro Mimishown Vähempikin riittää- postauksen kommenttiboksissa mukanaolostasi ja pyydä myös haastamaasi blogia tekemään niin. Haasta mukaan vähintään kaksi blogia.

Itse en tietenkään osaa mitään logoa tuonne sivubanneriin laittaa ;) Aion kyllä toimia tämän periaatteen mukaan vielä monta monta kertaa. Mukaan haastaan kaksi ihanaa naista: Sonia ja LittleB, olkaa hyvät ;)

Mukavaa tiistaita!!

Ruut


6 kommenttia:

 1. Hahhah, sama täällä: tekniikan hallinta ei riittänyt sivubannerikuviin (tai ennemminkin hermot eivät riittäneet asian selvittämiseen)! Kiva kun olet mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sitä ei ihan kaikkea tarvii jaksaakaan tehdä :) Ehkä me pärjätään ilman sivubannereita ;)

   Poista
 2. Mukava postaus :)
  Tärkeä aihe, mikä pyörii kovasti omassakin elämässä ja mielessä. Vähempi tosiaan riittää ja siihen on ollut opettelemista jo useampi vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläkään ihan hetkessä olla tuollaiseen ajatteluun päästy, mutta tottahan se on ja toivottavasti sen myös muistaa myöhemminkin :)

   Poista
 3. Hehe, sivubannereista viis! Kiva kun lähdit mukaan ja kiitti huippukehuista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ;) Kehut oli ansaittuja :)

   Poista