perjantai 14. helmikuuta 2014

Kirjeitä ystävälle

Hyvää ystävänpäivää ihan jokaiselle!

Ilman ystäviä tää elämä olis niin kovin yksinäistä. Välillä sitä oikein pysähtyy miettimään omia ystäviään ja sitä, missä on kenetkin tavannu ja mitä kaikkea on jokaisen kanssa tullut tehtyä. Löysin muutama viikko sitten pinon vanhoja kirjevihkoja ja oon niitä nyt monena iltana lueskellu. Vihkot olivat suurta "muotia" teinivuosina ja ihan kamalaa, millasta tekstiä niistä saa lukea :) Mietin välillä, että oonko tosissani se ollu minä, joka on noita rivejä sinne kirjottanu! Onko siellä harrastettu kirjevihkoja? Se oli sitä aikaa ennen tietokoneita ;) Niitä vihkoja olikin ihana päällystellä ja jokaisen ystävän kanssa oli oma vihko ja teksteistä päätellen niitä on kirjoiteltu kotona ja koulussa. Asiaa on näköjään silloin ollut paljon! Vai mitä sanotte, jos ensiksi viettää koulupäivän jonkun kanssa ja vielä illan kirjoittelee samalle ihmiselle.. Voi niitä aikoja ja voi mun ystäviä <3

Ruut

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää!

  Älä ihmeessä hukkaa noita vihkojasi! Ne ovat kuitenkin osa tietoteknisesti kirjoittamatonta historiaa ja kuvaavat juuri sitä tyttöä, joka sinä silloin olit.

  Täällä on laatikko vanhoille päiväkirjoille ja runovihkoille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hukkaa. Aikamoisia aarteita ovat :) Täältä löytyy myös kassillinen kirjeitä ja omia päiväkirjoja :)

   Poista
 2. Mä niin muistan noi vihko ajat!! Ihanat vihkot löytyy vielä,vasta lueskelin niitä ja jännä toisinaan vuosien vieriessä selata niitän,ehdottomasti säilyttämisen arvoisi!
  Ihanaa ystävänpäivää sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja oli ne vaan mukavia aikoja nuo! Nykyään kaikki onkin vähän tällaista sähköisempää :)

   Poista