sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Virkatut matot


Käsitöiden tekeminen on mukavaa. Meidän kässäkerho on ollut vähän tauolla ja omatkin työt ovat hyvin keskeneräisiä. Alunperin olin virkkaamassa rahiin uutta päällystä, mutta maalattuani olohuoneen seinän harmaaksi päätin, ettei harmaata voi olla ihan joka paikassa ja ehkä työstä tuleekin sohvalle uusi tyyny. Tyynyjä kun ei koskaan ole liikaa? No, työ on edennet muutaman silmukan kuukausivautia. Ehkä ensi talvena saan jo tyynyn sohvalle. Edelleen haluaisin oppia neulomaan niitä villasukkia, mutta toistaiseksi on vain virkattava, koska muuta en osaa. Nämä matot virkkasin kyllä aikoinani aika nopeasti. Siskoni halusi pienet pyöreät virkatut matot pieneen leikkinurkkaukseen ja tällaiset niistä tuli. Ohjeita en osaa sanoa, koska kaiken teen vain omasta päästä :)

Mukavaa ja leppoista sunnuntaita. Täällä löhöillään ja levätään.

Ruut

8 kommenttia:

 1. Kauniit matot:)!!! Meillä mummu on virkkaillut mattoja meille, pitäisipä joskus yrittää itsekin! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan. Jos mä osaan niin osaa kuka vaan ;) Tosin vaatii tuo aina kärsivällisyyttä, kun välillä joku kierros menee liian löysäks ja toisinaan taas päinvastoin..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kyllä myös itse tyytyväinen, kun en aiemmin ollut tällaisia tehnytkään!

   Poista
 3. Ihanat matot!! Täytyis kokeilla itekin joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kokeilemaan. Yllättävän mukavaa puuhaa ja ainakin ekat kerrokset valmistuu todella nopeasti!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Osaisit. Itse tein nuo niin, että virkkasin vaan jonkunlaisia silmukoita ja päättelin, että miten tämä homma toimii. Olisi kiva joskus tietää, että miten noita mattoja OIKEASTI tehdään :)

   Poista