keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pikkujouluissa

Viime sunnuntaina oltiin pikkujouluissa. Joulukuussa oli tarkoitus alunperin kokoontua, mutta monen ihmisen aikataulujen yhteensovittaminen oli yllättävän hankalaa, joten siirrettiin suosiolla asia tammikuulle ja niinhän siinä kävi, että helmikuussa sitten vihdoin saatiin pikkujoulut toteutumaan. Näitä kannatti odottaa! Hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa, paras mahdollinen tapa päättää viikonloppu!

Mitäs pidätte ystäväni kodista? Itse tykkään todella paljon. Ihanat suuret ikkunalaudat, paljon kaikkea pientä kivaa, vanhoja esineitä/huonekaluja, uusia ideoita, paljon värejä, mutta silti ne kaikki sopivat jotenkin yhteen jne. En voi kuin ihailla ystäväni taitoa sisustaa kodista juuri heidän näköisensä! Tämä koti on ihanan kodikas, jossa on mukava olla! Me asutaankin ihan naapureina ja on muuten kolmas asunto meille molemmille, missä ollaan naapureina. Jotenkin alkaa hiljalleen tulla tunne, että mua seurataan, mihin vain muutan ;) Mutta on se vaan aika kivaa asua itselleen rakkaan ystävän naapurissa! Kylässä voi käydä milloin vain ja ihan nopeastikin ja jos ei ihan aina ehdi näkemään niin on se kiva tietää, että joku asuu tuossa lähellä <3

Toivottavasti teillä on viikko alkanut mukavasti! Täällä ollaan oltu hyvin sosiaalisia, vaikka tarkoituksena oli vain oleilla kotona :) Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin oli! Kerroin eilen meidän suunnitelmista, jos kodin rouva joku päivä haluaa luopua omaisuudestaan ;)

   Poista
  2. Tokihan täältä aina pari tavaraa per ystävä saa valita :D

   Poista
  3. No, tiedät sitten ketkä on ekana ovella kärkkymässä ;)

   Poista