keskiviikko 5. helmikuuta 2014

home sweet home


 
Keskiviikko ja keskiviikon kuvat. Kuinkahan paljon voi kuvata omaa kotia ja sen pieniä yksityiskohtia niihin kyllästymättä? Tosin ehkä se on sallittua näin sisustusblogissa, joka tämä siis pohjimmiltaan kumminkin yrittää olla.. Ja ehkä voin sitten vanhempana muistella, että tuollasta siellä minun ensimmäisessä kodissa joskus oli. Tarkoituksena kun ei ole tässä ihan koko elämää asustella :) Mutta ekaks kodiks tää onkin täydellinen! Koko, sijainti ja etenkin se, että tämä koti on tosi toimiva. Ei turhaa tilaa ollenkaan! Ja onhan tästä aika rakaskin tullut. Tosin se oli jo rakkautta ensimmäisellä silmäyksellä. Heti kun tämän etuovesta bongasin, tiesin että siinä se on ;) Mutta se tästä kodista (taas kerran). Nyt telkkari auki ja katselemaan muiden koteja. Siellä on menossa Tervetuloa kotiin. Eilen katsoin loppuun Under the Domen ensimmäisen kauden ja vähän tuntuu tyhjältä, kun kaikki seuraamani sarjat ovat hiljalleen loppuneet :) Mitä sitä seuraavaksi alkaa seuraamaan?

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Voi ei, kolmas päivä sokeritonta kuukautta takana, ja pakko myöntää, että viimeisen kuvan jälkeen herahti vesi kielelle...! Me saatiin eilen loppuun True Bloodin viides tuotantokausi ja jatkoa odotellessa ajateltiin katsoa seuraavaksi uusintana Twin Peaks. Telkkarista ei tule nykyään seurattua enää mitään, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True blood on itselleni tuntematon sarja, oliskohan se hyvä :)

   Poista
 2. Lapsen kanssa ei oo sitä ongelmaa ettei olis sarjoja seurattavana.. Niitä kyllä olis muttei koskaan ehdi katsoa. Ihanan mustavalkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen. Tää taitaakin olla lapsettoman etuja, ellei sitten jaksa iltasin kovin myöhään sarjoja tuijotella ;)

   Poista