torstai 27. helmikuuta 2014

Tine K Home

Päivän kuva. Nam! Yksi mieluisimmista herkuista (karkkien ja suklaan ja muutaman muun lisäksi) itselleni ovat Lidlin donitsit. Niin hyviä ja vielä niin halpojakin. Toki siinä donitsien ympärillä on aina muitakin hyviä juttuja. Tuore sämpylä, croissantit ja muutama muu herkku tulee kotiin välillä kannettua ;)

Tänään kumminkin herkuteltiin quesadillojen ja daim- jäätelön parissa ja ne maistuivat myös! Kyllä syöminen vaan on mukavaa. Odotan jo innolla, että millaista ruokaa siellä Lanzarotella saa sitten maistaa. Jostain syystä en tiedä sikäläisestä ruokakulttuurista mitään.. Ehkä ensimmäinen kerta, että matkustan johonkin ja mielessä ei ole mitään, mitä on pakko päästä maistamaan :) Mielenkiinnolla jään siis odottamaan tulevia makuelämyksiä..

Kotona toki syötävän lisäksi tulee usein ihailtua astioita, missä syötävä tarjoillaan. Nämä Tine K Homen Marokkolaiset kulhot on hankittu Helsingistä Nougatista. Tykkään niistä todella paljon!

Mukavaa torstaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Oi, minun heikkouteni on Lidlin myslileipä. Sen syön melkein kerralla, jos ostan.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä vaan löytyy hyviä juttuja!!

   Poista
 2. Lidlin leivonnaiset ja leivät hyviä...Sekä suklaabanaanit karkkihyllyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen edelleen sitä mieltä että banaani nautitaan banaanina ja suklaa suklaana ;) Mutta kyllä yhden suklaabanaanin voisin pahimpaan herkkunälkään popsia ;)

   Poista