maanantai 1. syyskuuta 2014

elokuun viimeinen viikonloppu


Sekalaisia kuvia viikonlopulta..

Perjantai on päivä, jolloin useimmiten haluan olla vain kotona. Tämä perjantai oli kai sellainen "villimpi". Olin siskolla. Leikittiin ja käytiin Siwassa ;)

Lauantaina kävin uudella kampaajalla. Entinen muutti joku aika sitten pois Jyväskylästä ja siitä saakka olen etsinyt uutta. Nyt taisin sellaisen löytää! Hiushuone Cubea jo asuntomessuilla käydessä ihailin. Niin kaunista. Luotin siihen, että siellä osataan myös hiuksia laittaa. Oikeassa olin. Ihana sisustus, aika mukava kampaaja ja onnistunut lopputulos. Plussana tietysti kaakaokahvi ja rauhallinen tunnelma. Jos tykkäätte iskelmäradiosta ja hyvistä jutuista (joita molempia muutaman tunnin aikana varmasti kuulee) suosittelen kurkkaamaan Hiushuone Cuben sivuja täältä!

Tänä viikonloppuna Jyväskylässä oli myös päivä, jolloin kirpputorin saattoi perustaa mihin halusi. Itsekin muutaman euron tienasin. Kuvan kirjapinossa yksi kirpparilöytö. Ok omin käsin- kirja vain 3e!

Muuten aika kului muutaman ystävän kanssa kahvitellen ja kotona oleillen.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut6 kommenttia:

 1. Kiva, että löysit uuden luottokampaajan. Aivan ihana tuo ylin kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ole ;) tuo tyyppi on kyllä niin ihana!!!

   Poista
 2. Ihan huikea kirppislöytö!
  Uuden luottokampaajan löytäminen on melkein kuin lottovoitto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydöstä olin enemmän kuin onnellinen ja kampaajasta myös :)

   Poista
 3. Heh :) mä oon kanssa seilannu kampaajalta toiselle, kun oma hovikampaaja muutti ja mullla on nyt perjantaille juurikin samaiseen kampaamoon aika ;) yks hyvä ystävä käy myös tuolla ja kehui paikkaa, niin täytyyhän se kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva :) Toivottavasti tykkää. Ite ainakin tykkäsin!!

   Poista