sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Yövieras, valmiit tuolit ja vähän jotain muuta..

Perjantaina alkoi vihdoin ja viimein uusi Vain Elämää ja sitä katsottiin ystävien kanssa porukalla. Lauantaina suunnattiin taas autokaupoille ja löysinkin vihdoin ja viimein kauniin (mitä sitä muuta autolta kaipaa?) auton. Sinne se vanha auto jäi ihan ilman hyvästejä..

Eilen illalla sain mukavan yövieraan. Leikittiin ja oleiltiin kotona. Yön aikana saamani sadat potkutkin annettiin anteeksi, kun illalla ennen nukahtamistaan toinen otti kädestä kiinni ja nukahti siihen <3 Aamulla 7.15 kuului vierestä "Ruut-täti" ja siitä se päivä sitten taas alkoi. Nyt A on jo palautettu omistajilleen ja itse sain vihdoin ja viimein tuolit maalattua. Tykkäsin todella paljon lopputuloksesta.

Tällaista tänne. Hieman on lyhyt ja ytimekäs tämä teksti, mutta olo on aika väsynyt. Palkalliset täteilyt viikolla ja nyt vielä nämä extra ihanat tädin "velvollisuudet" tässä muutaman päivän ajalta. Plus vielä rästihommat (valokuvatkin sain albumeihin). Tänä viikonloppuna ei kovin laiskoteltu ;)

Mukavaa sunnuntaita!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Onnea uudelle autolle, mitäpä siltä muuta vaatisi, kuin hyvää ulkonäköä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eipä paljon muuta tosin täytyy sanoa, että ihan kiva, että siinä oli myös paljon kaikkea muuta ;)

   Poista
 2. Viimeksi tärskyt meni mönkään, mutta nyt täytys päästä kyllä koeistumaan uudet tuolit 😊 ja etenkin päästä höpsimään tuolien omistajan kanssa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla kävis esim to ilta. Pääsen viideltä tai sit ens viikolla mikä vaan :)

   Poista
 3. Aivan ihana yövieras ollut sulla <3 Tärkeintähän autossa on väri ja sen kauneus ;) Onnea uuden auton omistajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövieras oli kyllä aika mukava :) Auton kauneus on kyllä tärkeää. Siks etsinkin sopivaa yksilöä melkein vuoden, koska piti ottaa huomioon myös muutama muu juttu ;)

   Poista