torstai 4. syyskuuta 2014

Syyskuu


.. ja 2-vuotias blogi.

Syksy on tullut. Viimeisten päivien lämmöistä huolimatta sen voi jo haistaa, syksyn. Se tietää mm. lämpimien vaatteiden esille kaivamista. Suuret lämpöiset neuleet ja farkut ovat oma juttuni. Tuulipukua unohtamatta ;) Syksyisin sitä myös viihtyy kotona paremmin. Hyvä lehti, kynttilät ja kuppi kuumaa teetä kuulostavat aina vaan mieleisemmiltä vaihtoehdoilta. Kotona myös villasukat ja viltit alkavat pyöriä lähes kaikkialla. Toivotaan, että tästä tulee mukava syksy. Ihanaa alkanutta syyskuuta myös teille!

Hämmästyin muuten yksi päivä kun tajusin, että nyt syyskuussa tuli tällä blogillakin 2-vuotta täyteen! Miten aika meneekin nopeasti. Kiitos siis sinulle, joka olet jaksanut lukea juttujani <3 En olisi silloin alussa osannut kuvitella näin pitkään kirjoittelevani. Tästä tuli lopulta aika mukava harrastus. Edelleenkin tavoitteenani on kirjoittaa juuri silloin kun siltä tuntuu ja vähän sitä, mitä milloinkin mieleen tulee. Tosin sisustus tulee varmasti aina olemaan tärkeä osa tätäkin blogia. Loppukesästä tullut kutsu liittyä mukaan indiedays inspiration- bloggaajien joukkoon sai minutkin miettimään, haluanko jatkaa tätä hommaa vielä tästä eteenpäin.. No, tässä edelleen ollaan :) Blogistani olen halunnut tehdä juuri omanlaiseni. Täällä ei edelleenkään omisteta hienompia kameroita tai tietokoneita, mutta ehkä se ei haittaa. Omalla tyylillä jatketaan. Minun olikin tarkoitus keksiä joku kiva arvonta tähän syyskuun alkuun teille lukijoilleni, mutta tämä bloggaaja on ollut vähän turhan väsynyt. Kaikki ylimääräinen on siis jäänyt. Vielä joku päivä lupaan jotain kehitellä.

Mukavaa torstaita!

Ruut

13 kommenttia:

 1. Kaks vuotta on tosiaan mennyt nopeesti, mä muistan kun alotit pitämään tätä.. Mekin ollaan siis kaks vuotta vanhempia ;) T. helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ollaan, apua :) ja on muuten hassu ajatella, että oot lueskellu tätä koko ajan.. sähän tiedät musta jo vaikka mitä :)

   Poista
 2. Onnea ihanalle 2-vuotiaalle blogille ja myös sen ihanalle kirjoittajalle♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) ja onnea myös 1-vuotiaalle!!

   Poista
 4. Onnea hienolle blogille! :-)

  Sun kuvat ovat jo pitkään olleet niin hienoja ja jutut mielenkiintoisia, että ei ihme että sait kutsun indiedaysiltä. Älä kuitenkaan muuta mitään, koska blogisi on ihana juuri tällaisena :-) odotan innolla seuravaa blogivuotta ja mitä se tuo tullessaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna <3 Tuollaisia kommentteja on ihana kuulla! Aina sitä välillä miettii, että enhän mä ole läheskään niin hyvä näissä hommissa kun jotkut muut.. Tosin täällä ollaan aikalailla aina oltu hyvin samanlaisia, joten tuskin mä tästä muuks muutun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oma itsesti ja sen takia olet hyvä bloggaaja :-) Älä vaan muutu! :-D

   Kivaa viikkoa sinne!

   Poista