tiistai 30. syyskuuta 2014

juttuja
Ihania tekstitauluja tuntuu löytyvän vaikka kuinka paljon, mutta voiko kotona olla liikaa tekstejä? Kuvan taulu Bloomingvillen. Nyt on jo vähän aikaa tuntunut siltä, että joku kuvakin voisi olla kivaa, mutta mikä? Olen jo melkein alkanut ymmärtää niiden sudenkorentotaulujen kauneuden ;) Yhtä kävin jo Kodin1 ihastelemassa. Mieli muuttuu, kun tarpeeksi monta kertaa jotain kuvaa katselee. Kiitos ihanien blogien. 

Tänään on ollut jotenkin rankka päivä. Rauhallinen ilta ja teehetki tuntuu oikein mukavalta vaihtoehdolta. Soittelin myös pitkästä aikaa pianoa, joten tulipahan ainakin pyyhittyä pölyt näppäimiltä siinä samalla :)

Unta kaivataan. Yöt ovat olleet aika katkonaisia ja välillä on menty tosi pienillä unilla, mutta toisaalta nukkuessani uni on ollut syvää ja ihan ihme unia on tullut nähtyä. Makuuhuoneessa on muuten ongelma. Ilmojen kylmetessä tämä asuntokin kylmenee ja ajattelin jo pian kaivaa toisen peiton päälleni. Nyt siis mennään peitolla ja viltillä. Pellavalakanoita minulla on vain yhdet, joten ehkä niistä on luovuttava talveksi. Ikävä tulee.

Tällaista tänne. Oikeasti täällä kärsitään inspiraation puutteesta. Kova halu olisi jotain teille kirjoitella, mutta oma pää ja blogimaailma eivät juuri nyt kohtaa tai ovat aivan toistensa vastakohtia :) No, tällaisia hetkiä tulee välillä.. Kiitos, kun jaksatte olla mukana <3

Mukavaa tiistaita ja syyskuun viimeistä!

Ruut13 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat taas hyvästä unirytmistä kiinni, uni on kyllä niin tärkeää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olis, joten sitä täälläkin toivotaan!!

   Poista
 2. Varmaankin monelle tuttu tilanne. Bloggaaminenkin takkuaa välillä, mutta sitten taas tulee niin monia asioita, joista haluaisi päivityksen tehdä. Ja kun ei ehdi, ne sitten jäävät :) ja uusia tulee tilalle. Toivottavasti olet nyt nukkunut hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, mutta onneksi tässä pitäisi vaan muistaa olla armollinen myös itselleen ja muistutella, että tää homma ei sais niin vakavaa olla.. Ehkä se unikin sieltä joku päivä tai siis yö tulee

   Poista
 3. Sellaista se on, tarpeeksi paljon kun täällä blogeissa jotain näkee, niin sitä joko loppullisesti ihastuu tai sitten on se toinenkin vaihtoehto... Vihastuu...

  Mutta tsemppiä nukkumisen kanssa ja blogin kanssa ♥ Kyllä se sieltä taas lähtee. Ja jos ei lähde niin hengähtää vähän, kyllä se inspiraatio sieltä tulee. Sitä ei vaan passaa hoputtaa. Ja jos ei mitään tule voihan sitä aina niitä ja näitä kirjoitella myöskin :) Take your time ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Tunteita nää jutut välillä herättää. Ja kiitos tsempeistä <3 Kyllä tää tästä :)

   Poista
 4. Inspiraatiopuutos myös täällä, ehkä se taas joulua kohden piristyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sitten aina sieltä jostain tulee ja sit kun tulee niin tuntuu, että se on vaan juttua toisen perään :) Välillä ne sanat kai sit loppuu vaan vähäks aikaa ja pitää keskittyä muihin juttuihin :)

   Poista
 5. Voi halaus ystävä ihana. Olet ollut niin monta kertaa mielessä <3

  VastaaPoista
 6. Argh, täällä ihan sama: inspiraatio blogihommiin on ollut viime aikoina ihan nollassa. Toisaalta vaivaa kiire ja aikapula, mutta usein myös nimenomaan se, etten tunne oikein sopivan tähän kaupallisuutta ja kulutusta korostavaan blogimuottiin. Parempia unia - onneksi kohta on jo viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen miettinyt myös itse.. Tuohon blogimuottiin on tosi vaikea päästä ja omalla elämälläni haluaisin keskittyä aika moniin muihin juttuihin..

   Poista