perjantai 26. syyskuuta 2014

Tykkään sustaAjatuksia.. 

En tiedä teistä, mutta itse pysähdyn aika usein miettimään omaa elämääni ja sitä, että onko elämä sellaista, että siitä oikeasti nauttii. Lapsena/nuorena oli aivan selvää, että minullakin olisi 30-vuotiaana perhe, omakotitalo, työ ja lisäksi haaveilin myös pihapiiristä hevosilla ;) Ei haittaisi, vaikka noista jokaisen vielä joku päivä saisin, mutta entäs jos en? Onko elämäni jotenkin vähemmän hyvää ilman omia lapsia tai omakotitaloa ja voinko oikeasti olla onnellinen ilman perhettä? Uskon, että olisin. Olenhan nytkin. Oma asunto (jonne ei ihan vielä heppaa mahdu) ja työ (jonka mielelläni unohdan viikonlopun ajaksi ;) ) ovat toki jo isoja asioita, mutta eivät kumminkaan niitä suurimpia juttuja. Itse ainakin tietoisesti haluan elää elämää sitä kunnioittaen ja siitä nauttien. Elämä on kumminkin aika mukavaa ja jokaisella se on täysin omanlaisensa. Välillä on päiviä, että sitä kaipaa jotain muuta. Tiedän, että niitä päiviä on ihan jokaisella. Oli elämäntilanne sitten minkälainen tahansa. Suurimmaksi osaksi sitä tykkää tästä elämästä. Ihan kaikilta osin. On hyviä päiviä ja on niitä todella vaikeitakin ja ne on kaikki elämää. Ihan parasta on huomata se, ettei ole yksin, että vierellä on aika ihania ihmisiä ihan päivittäin. Joten minä tykkään susta elämä. Tykkään myös pähkinöistä, kauniista astioista ja siitä, että voin tänään kääriytyä vilttiin, juoda teetä, syödä pähkinöitä ja katsella telkkaria kynttilänvalossa.. Ihanaa alkanutta viikonloppua <3

Ruut

12 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia Ruut ♥ Elämä on tarkoitettu elettäväksi,on tärkeä löytää kaunista arjesta ja pienistä hetkistä,niistä kaikista elämän koostuu,tuhansista palasista.Ihana että nautit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän parhaani ;) Aina se ei onnistu...

   Poista
 2. Ihana kirjoitus Ruut ♥ ♥ ♥ Itse olen myöskin pohtinut näitä asioita, Joskus ajattelin juuri noin, että on perhe omakotitalo jne, mutta sitten päätin olla pyrkimättä mihinkään. Jos perhe ja talot yms. on tullakseen, ne saavat tulla siinä sivussa :) Mutta juuuri nyt haluan nauttia tästä hetkestä ja ilon aiheista, jotka ovat ajankohtaisia. Uskon, että jos elämäni olisi tismalleen samanlaista, mutta asuisin suuressa omakotitalossa, en olisi yhtään sen onnellisempi. Tietysti nuo ovat haavetasolla aina olemassa, mutta ei niitä elämän suurimpia pyrkimyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaatii välillä tsemppausta tuollainen ajattelu, mutta noin se vaan menee. Kaikilla omanlaisensa elämä ja siks just hyvä :)

   Poista
 3. Jokaisella on omanlaisensa elämä ja omaa sydäntään kannattaa kuunnella. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut ja kiitos, viikonloppu oli oikein hyvä :)

   Poista
 4. Ruut <3
  Ihania asioita, juuri nuo ovat tärkeitä!
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. I know how you feel.. Ihanaa että sulla on noin positiivinen asenne elämään! Pää ylös, ulos ja nauttimaan :-)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihanan positiivinen postaus ja olipa mukavaa löytää blogiisi vastavierailulle. <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista