sunnuntai 7. syyskuuta 2014

uusi laukku
Ennen omistin yli 40 laukkua (laskin ne jossain vaiheessa). Nykyään minulla on niitä vain muutama ja oikeastaan vain kahta käytän säännöllisesti. Ennen olin ehdottomasti laukkuihmisiä, nykyään varmaan sitten jotain ihan muuta? Tuntuu, että ei sitä tarvitse kuin muutaman hyvän laukun ja niillä pärjää sitten päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Rakkain laukuista on Mulberryn pieni iltalaukku (Kristin), jonka ostin itselleni kun täytin 30. Eilen löysin kirpputorilta itselleni uuden iltalaukun. Hintaa tällä nahkaisella laukulla oli vain 3.50. Olin aika onnellinen tästä löydöstä. Hieman on kulunut, mutta oikein kiva silti. Nyt sitten vaan toivotaan, että jaksan joku ilta kotoa poistua ja laukulle olisi käyttöä ;)

Mukavaa sunnuntaita! Täällä juodaan persikkateetä ja poltetaan kynttilöitä. Takana on mukava viikonloppu omien vanhempien, siskon, A:n ja B:n seurassa. Kaksi yötä poissa kotoa ja tuntuu, että olisin ollut viikon jossain :)

Ruut

10 kommenttia:

 1. Upea löytö! Tykkään! Kiva, että oot päässyt rentoilemaan viikonloppuna:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli kyllä rentoilut enemmän kun tarpeeseen!! Kiireinen arki vaatii verojaan.. laukusta olin kyllä aika onnellinen!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Välillä on kiva löytää jotain!!

   Poista
 3. Upea laukku! Aitonahkaiset laukut kestää, itsekin yhden bongannut aikoinani UFF:ltä ja edelleen yksi luottolaukuistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Kirppareilta en yleensä muunlaisia ostakaan.

   Poista
 4. Upea löytö! Minulla käynyt samoin,tosin naulakot notkuu vielä laukkuja,en vain käytä niitä. Kaksi on hyvää luku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä niitä kovin montaa tarvitsekaan, vaikka ne kuinka ihania olisivatkin :)

   Poista