tiistai 14. lokakuuta 2014

find yourself, and be that

Ollaanko siellä onnellisesti lomalla vai onko tämä syyslomaviikko vain yksi tavallinen arkinen viikko siinä missä muutkin? Te jotka lomailette toivon, että päivät kuluvat mahdollisimman hitaasti ja ehditte tehdä kaikkea kivaa ja meille työssäkäyville on aika kivaa, että huomenna on jo keskiviikko ;)

Kameraa en ole kovin jaksanut työpäivien jälkeen esille ottaa ja olenkin keskittynyt lähinnä muiden blogien lukemiseen ja aina niin ihanan Pinterestin selailuun. Keräsinkin teille Pinterestistä omista kansioistani kuvia, jotka kuvaavat mielestäni hyvin tätä meneillään olevaa syksyäni.

Syksy on vähentänyt aika paljon värejä tämän naisen vaatteista ja täällä mennään aika tummissa sävyissä päivästä toiseen ja tykätään kovasti. Takit ja pipot ja kaikki lämpöinen on myös aika kiva juttu. Sisutuksessa haaveilen vieläkin siitä valkoisesta sohvasta ja se yksi tuoli ruokapöydän ympäriltä uupuu edelleen. Tuon yhden kuvan kylpyamme olisi myös kiva, mutta oikeasti olen kaivannut aika monena päivänä saunaan. Kynttilöitä täällä poltellaan lähes joka ilta ja voisin toisinaan elää sämpylöillä ja punaviinillä ;) Tosin illat kuluu teetä lipittäen. Pään sisällä on meneillään melkoinen tunnevyöry tulevaisuutta pohtiessa ja se ei tunnu helpottavan, mutta kaikesta huolimatta koen sen hyvinkin positiivisena. Tuo yhden kuvan koira nyt on vaan muuten ihana, mutta kuvaa aika hyvin tämän hetken olotilaa. Olen ja mietin ja aika usein vaan olen :)

Oikein mukavaa tätä viikkoa <3

Ruut

6 kommenttia:

 1. Onnellisesti lomalla ollaan. Iloa ja valoa pohdintoihisi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täälläkin onneksi päästiin jo viikonloppuun :) Kiitos <3

   Poista
 2. Nyt alkoi miniloma :) Työniloa sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minilomat on ihania, mutta niin on viikonloputkin ;) Nyt unohdetaan työt taas hetkeksi :)

   Poista
 3. Täydellinen kollaasi! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pinterest on kyllä täynnä kaikkea ihanaa :)

   Poista