torstai 9. lokakuuta 2014

Viikonlopun odottelua


Viikko alkaa olla taas lopuillaan ja huomenna on jo perjantai. Joko siellä on viikonloppu täynnä ohjelmaa? Toki arkikin on mukavaa aikaa ja siitäkin pitäisi osata nauttia parhaansa mukaan. Välillä sekin onnistuu. Joskus kumminkin viikonloppuna on niin kivoja juttuja tiedossa, että sitä odottaa arkipäivien menevän nopeasti ohi :) Itse pääsen juhlimaan maailman ihaninta 3- vuotiasta. Näitä juhlia onkin odotettu jo vaikka kuinka kauan. Päivänsankari haluaa juhliinsa ihania kavereita, ilmapalloja, herkkuja ja toiveena oli myös tutit ja aamuohjelmat ;) Ennen huomista työpäivää ja viikonlopun juhlia on vielä tämä ilta. Kirja ja kuppi lattea, muuta en tänään tarvitse.


Yritin yksi päivä vähän kuvailla A:n huonetta. Huone on aikaisemminkin täällä blogissa ollut esillä, mutta hieman erilaisilla jutuilla. Iso poika tarvitsee jo ympärilleen vähän toisenlaisia juttuja, kuin vauvana. Kuvailut jäivät lyhyeksi, kun jouduinkin keskelle leikkiä. Joskus vain on parempi antaa kameran olla ja keskittyä ihan muihin juttuihin ;) 

Mukavaa torstaita!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia <3 Olen elänyt nyt sellaisessa kiireessä kaikki arkipäivät jo useamman viikon että olen sortunut odottelemaan viikonloppua jo heti maanantaina :D Pitäisi toki siitä arjestakin osata iloita, sitähän se elämä suurimmaksi osaksi kuitenkin on!

  Mukavaa viikonloppua ja kivoja synttäreitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä käy myös välillä noin. Etenkin tiistaisin viikonloppu on tuntunut todella kaukaiselta!!!

   Poista
 2. Odotan innolla viikonloppua, paljon kivaa tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaset kivat viikonloput mukavilla puuhilla on kyllä aika ihanaa vastapainoa arjen kiireisiin!!

   Poista
 3. Oiii ihanaa viikonloppua teille ja oikein mukavia synttärikemuja ♥

  VastaaPoista