torstai 23. lokakuuta 2014

siniset tyynyliinat


Muuttaessani Jyväskylään vuonna 2002 oli ensimmäisessä asunnossani paljon sinistä. Olinhan tottunut jo lapsuuteni kodissa oman huoneeni sinisävyiseen tapettiin ja sinisiä esineitä oli kertynyt jonkin verran ja ne oli raahattava mukanaan omaan kotiin. Oli tuikkuja, astioita, pöytäliinoja yms.
Viimein koko väri tuntui vain jotenkin katoavan kodistani ja muuttaessani muutaman vuoden jälkeen toiseen asuntoon ei minulla tainnut olla jäljellä enää mitään sinistä. Niin vain kävi, että kaikkien niiden vuosien jälkeen se väri alkaa taas jotenkin miellyttämään silmää. Ei ehkä ihan samalla tavalla ja yhtä voimakkaasti, mutta jotakin kivaa siinä vain on. Tällä hetkellä pieni sininen väripilkku tuntuu oikein kivalta ratkaisulta muuten niin värittömässä makuuhuoneessa. Tyynyliinat löysin Kodin1 ja pellavaiset (harmaa+valkoinen) pussilakanat H&M Home.

Huomenna on jo perjantai ja viikonloppu voi alkaa. Tiedossa olisi serkkuni valmistujaiset. Hyviä hetkiä sukulaisten seurassa siis :) Hyviä juhlia myös teille, jotka menette Bloggers' Inspiration Day & Indiedays Blog Awards tapahtumaan. Harmillisesti sattui samaan aikaan juhlat, mutta toistaiseksi (ja varmasti aina) suku menee blogihommien edelle ;) Tuntuu muuten, että hyvin usein kaikki tapahtumat sattuvat samalle viikonlopulle ja muuten saattaa mennä monta viikonloppua, ettei ole mitään ohjelmaa..

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Ruut
10 kommenttia:

 1. Meilläkin oli sininen hallitsevana kun muutettiin tänne vuonna 2003 :). Se sininen oli sellainen tummempi, nyt järkyttävän rumalta tuntuva sävy! Onneksi sinisestä on nykyään vaikka mitä ihania sävyjä, sitä vanhaa sinistä en kestäisi kodissani yhtään. Kivoja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se mullakaan ihan tällainen sininen ennen ollut ;)

   Poista
 2. Kivoja juhlia teille! Minäkään en pääse ID Awardseihin, kun sunnuntaina on työvuoro ja täällä kaukana kun asun, niin en Helsingistä ehtisi millään töihin (tai saisin yöllä jo lähteä ajelemaan) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan itsekin olisin mennyt jos Helsinki vähän lähempänä olisi :)

   Poista
 3. Tulin kurkistamaan blogiisi ja täällähän näyttää oikein kivalta! Ja tuollahan se sinun musta seinä onkin. :) Upea!

  Tosi houkuttelevan näköinen sänky. Joillakin on taito tehdä kauniita petauksia - sinulta se selkästi löytyy. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana petaus ja lakanat :) Olen jo kauan miettinyt pellavaisten petivaatteiden ostoa, täytyisi varmaan vihdoinkin ryhdistäytä ja ostaa pläjäyttää sellaiset kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä haaveillaan jo toisista, sen verran ihana noissa on nukkua!!

   Poista