lauantai 18. lokakuuta 2014

jotain lämmintä ja makuuhuoneen musta seinä



Joko siellä ollaan kaivettu toppatakit kaapista. Täällä sinnitellään vielä ohuemmilla versiolla ja takin alle puetaan aika monta kerrosta. Eilen ilma oli jotenkin hyvin talvinen. Tähtitaivas, pieni pakkanen ja pimeys tuntuivat oikeastaan ihan kivalta, mutta vain pienen hetken. Pikkuisen alkoi odottamaan jouluakin ja sitä, että saa kaivaa joulukoristeet esiin ;) Nytkin ulkona näyttää oikein kivalta. Tosin täällä vietetään aikaa sisällä hinnoitellen kirpparikamoja. Varattiin pöytä kirpputorilta ja sinne pitäisi tänään viedä pieni kuorma vaatteita yms.

Joku kyseli makuuhuoneessa olevasta mustasta seinästä, että miten se on tehty. Seinässä minulla oli aikoinaan musta tapetti, jonka koukeroihin kyllästyin. Aiemmilta vuosilta asunnossa oli tainnut olla muutama muukin tapettivaihtoehto. Aika monta kerrosta jouduttiin tapettia repimään pois ja seinä oli todella epätasainen. Tapetin repimisen jälkeen seinään laitettiin tasoitemassaa, mutta vain ohut kerros (halusin seinästä vähän elävämmän) ja päälle ihan vaan musta (matta) maali. Osa on kauhistellut, miten makuuhuoneessa voi olla musta seinä, mutta täällä tykätään :)

Mukavaa lauantaita.

Ruut

8 kommenttia:

  1. Tänäaamuna juuri sanoin ääneen, että on kai pakko lähteä hakemaan varastosta toppavaatteet esille, sen verran oli vilpoista. Tuo musta seinä on minusta huikea! Antaa sopivaa kontrastia ja levollisuutta. Viimeinen kuva on muuten todella kaunis, wau! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kyllä, talvi tekee tuloaan!! Musta seinä on kyllä omasta mielestänikin todella kiva ja en voisi olla tyytyväisempi, että sen aikoinaan maalasin (tai ehkä en ihan itse, mutta kumminkin ;) )

      Poista
  2. niin hieno seinä - ja kauniit kuvat. Musta on vaan niin pop !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on. ei yhtään synkkä, sanon mä ;) kiitos <3

      Poista
  3. Tuo seinä on ihana. Meilläkin on työhuoneessa musta seinä ja se on paras seinä meidän talossa :)

    VastaaPoista
  4. Eikai sentään toppatakkeja, ehkä pitkähihaisia vois alkaa etsiä. Tänään 23 astetta lämmintä Belgiassa! Odottelen edelleen että tulis syksyisiä kelejä, ehkä ensi viikolla :-)

    Toi seinä on tosi hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 23 kuulostaa just nyt aika ihanalta!!! Täällä on nimittäin jo tosi kylmä. Sade ja kova tuuli tekee ilmasta vielä kylmemmän mitä asteet antaa muuten olettaa. Nauti sä siellä lämmöstä <3

      Poista