sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kuppi teetä ja ehkä toinenkin..Sunnuntai on lähtenyt aika vauhdikkaasti käyntiin ja olenkin siivonnut lähes koko päivän. En ymmärrä, mistä tätä tavaraa kertyy ihan joka paikkaan ja vaatekaappi, onneksi ette nähneet sitä. Siivosin sen muistaakseni jo pari viikkoa sitten, mutta tänä aamuna se näytti siltä, että joku olisi heittänyt kaikki vaatteet ulos kaapista ja tunkenut ne sen jälkeen takaisin sinne. No, se joku olen minä ja teen niin aika usein. Olenkin tainnut jo aiemmin kertoa, että täällä siistissä kodissa vaatekaappi on se, jota ei kovin ylpeydellä muille esitellä.

Nyt ajattelin sulkea tietokoneen ja käpertyä pitkästä aikaa sohvalle viltin sisään lukemaan kirjaa. Tietokone ja televisio ovat melkein syrjäyttäneet kirjat taas tässä kodissa. Nyt siihen tulee muutos.  Muutama kirja olisi lukematta. Lisäksi tietysti kuppi kuumaa teetä, joka sekin on tullut taas vahvasti takaisin kahvin rinnalle. Ihmeellisiä muutoksia siis tässä kodissa ;) Tosin niin niitä taitaa olla tulossa ihan koko elämässäkin, mutta niistä sitten joskus lisää, ehkä..

Mukavaa sunnuntaita sinne <3

Ruut

10 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa sinun sunnuntaisuunnitelmat, nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin oikein ihanaa ja rentoa. Nautin ;)

   Poista
 2. Apua, kuulostaa ihanan rentouttavalta <3! Itsekin pidän vähintään parina iltana viikossa telkkarin ja etenkin tietokoneen kiinni ja käytän oman aikani ihan vaan pelkästään lukemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kirjoihin uppoutuu helposti! Parhaita ovat ne hyvät kirjat, joita ei malttaisi lopettaa ei sitten millään!!

   Poista
 3. Minäkin siivosin lähes koko päivän, nyt vasta sain kaikki mökiltä tuodut tavarat paikoilleen. Nyt on ihanan siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoamisesta tulee kyllä välillä niin hyvä olo :)

   Poista
 4. Mulla niiin sama homma ton vaatekaapin kanssa... Oivoi. Toivotonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä se on nyt erittäin siisti ja aion pitää sen sellasena ;)

   Poista
 5. Bongasin tuosta sinun pinostasi useamman saman kirjailijan, joiden teoksia tykkään itsekin kulua. :) On ihanaa, kun löytää jonkun hyvän kirjan ja sitä suorastaan ahmii, eikä malttaisi missään vaiheessa laskea pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on niin totta. ensimmäisen noista sain jo luettua ja viikko siinä meni!! viikko on ainakin minulle tosi pitkä aika, koska välillä luen kirjan päivässä :)

   Poista