perjantai 17. lokakuuta 2014

Makuuhuoneessa
Makuuhuoneessa on menty nyt muutama viikko aika mustavalkoisella linjalla (tai tarkemmin ajateltuna ei mulla taida edes värikkäitä lakanoita olla), mutta huomenna siihen tulee pieni muutos. Löysin tänään vihdoin ja viimein omaa silmääni miellyttävät sinertävät tyynyliinat. Olen kesän asuntomessuista saakka haaveillut jostakin sinisestä makuuhuoneeseen. Siellä kun oli vuodevaatteissa näkyvillä aika monta kivaa sinistä sävyä.. En tiedä olenko sitten nuuka vai vaan vaativa, mutta kauan niitä etsittiin. Maltan tuskin odottaa, että saan siivottua ja uudet tyynyliinat pellavalakanoiden kavereiksi. Pieniä on ilot täällä ;) Ylimmässä kuvassa oleva taulu on tällä viikolla ostettu Bloomingvillen taulu. Piti tulla keittiöön, mutta on nyt toistaiseksi tuolla. Pienempi Therese Sennerholtin. Mukavaa perjantaita ja alkanutta viikonloppua.

Ruut

8 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää kivalta ♥
  Makeeta viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavaa viikonloppua myös sinne!!

   Poista
 2. Ensimmäisen opiskelija-boxin väritys oli silloisen trendin mukaan aika sininen, ja jotenkin sain siistä aika tarpeekseni... Jukistinkin vielä keväällä suureen ääneen, että sininen on niiiiiin yök! Mutta ihmisen mieli on kummallinen, ja niin sitä vaan on ruvennut katselemaan sinistä vähän "sillä silmällä". Naisen aivoitukset on kyllä välillä aika erikoisia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä ja en olis itsekään uskonu enää koskaan mitään sinistä kotiini laittavan :) Naisena eläminen on kyllä aika jännää ;)

   Poista
 3. Ihana tuo seinä! Onko tuo ihan musta väri vai joku sävy/kalkkimaali?
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmassa postauksessa vähän tietoa seinästä :)

   Poista
 4. Hauskat printit. Minä alan lämpenemään sellaisille mustikan sinisille sävyille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on kans aika kiva sävy!! miten se sininen tuli äkkiä takaisin?!?

   Poista