maanantai 27. lokakuuta 2014

pieni taulu

ja viikonlopun kuulumiset.. 

En muista milloin viimeksi olisin käynyt Jyskissä. Siellähän oli vaikka mitä kivaa. Yhtä tuolia lähdin katsomaan, mutta mukaan löytyikin kaksi taulua. Tämä kuvassa näkyvä oli pienempi ja hintaa oli vain 2e. Pienistä jutuista mieleen tuli joulukoristeet. Joko siellä on kaivettu koristeita esiin? Nyt kun illat ovat entistä pimeämpiä alkavat jouluvalot tuntua aika kivalta vaihtoehdolta..

Viikonloppu meni täysin poissa tietokoneelta. Kameran olin kyllä ottanut mukaan, mutta ilman muistikorttia. Ei ollut ensimmäinen kerta :) Lauantain juhlat juhlittiin ja mukavaa oli. Juhlien lisäksi katsottiin telkkaria, saunottiin, leikittiin ja syötiin paljon. Sunnuntaina pääsin jopa hieman tallille hevosia haistelemaan. Mukavaa oli ja tulinkin vasta tänään takaisin kaupunkiin. Aika kivalta tuntui tulla omaan kotiin..

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Minäkin kävin Jyskissä muutama viikko sitten, ja ihan kuin olisin löytänyt paikallisen mini-Ikeaan! Vaikka mitä kivaa ja edullista. :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo eipä olis arvannu, että meilläkin on täällä melkein Ikea ;)

   Poista
 2. Kiva taulu! Kävin kesällä Jyskissä ja sieltä löytyi terassille ihanat katokset kesän ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jysk on näköjään aika monen suosiossa nykyään :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että valikoimamme miellyttää :) Kaikkea uutta ihanaa on myös tulossa. Tiesittehän, että löydymme nykyään myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttää kovasti ja jään innolla odottamaan uusia juttuja :)

   Poista