keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Hello October

ja hei hei syyskuu..

Syyskuu vaihtui lokakuuksi. Syyskuun aikana tuli polteltua kynttilöitä, ostettua uusia lämpimämpiä vaatteita ja kaivettua entiset esille, leivottua muutamankin kerran (hyvä Ruut!), nautittua ihanista hetkistä A:n ja B:n kanssa ja kahviteltua ystävien kanssa, maalattua, kärsittyä kaukokaipuusta ja selailtua lentoja johonkin lämpimään (en varannut, vaikka mieli teki), kotoiltua ja kerran taisin käydä ulkona syömässä ja yhden matkan tein Kuopioon. Lisäksi tein kamalasti töitä ja nautin siitä, että löysin uuden auton, josta näkee ikkunoista ulos ja jolla pääsee kaupunkia pidemmälle ja jossa on aamulla niin ihanan lämmintä (rakastuin tänä aamuna penkinlämmittimiin). Tunteiden puolella syyskuu olikin täynnä tunteita, ihan molempia. Saa nähdä mitä kaikkea lokakuu tuokaan tullessaan..

Jos blogin puolella on hiljaista niin minulla on myös instagram- tili nimimerkillä ruuttig. Yritän muistaa sinne jotain välillä kuvailla ;) Enkä tietenkään osaa laittaa oikeanlaisia hashtageja oikeisiin paikkoihin, mutta älkää antako sen häiritä. Täällä lämmetään ihan hiljalleen näihin juttuihin. Nykyaika on välillä liian teknistä mun makuun ;)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Sulla oli oikein kivan kuuloinen syyskuu :-) toivottavasti mieleen jää vain ne hyvät asiat. Kivaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kauniisti sanottu, kiitos <3 Tosin sitä täälläkin toivotaan, vaikka ei se aina ihan niin kumminkaan mene.. Mutta on se vaan ihana huomata, että ihania juttuja on ollu vaikka kuinka paljon!!

   Poista
 2. Kiva, kävinkin instassa sua kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, joku vieraaampikin sinne uskaltaa ;)

   Poista