maanantai 29. joulukuuta 2014

kahvia ja vuoden 2014 juttuja

Kahvikupposen äärellä on hyvä pysähtyä miettimään mennyttä vuotta ja sitä, millainen se on ollut. Aivan kohta vuosi taas vaihtuu. Viimeisinä hetkinä ennen vuoden vaihtumista tulee itselleni usein sellainen vähän haikeakin olo. Tämä on ollut mukava vuosi ja toisaalta hyvinkin vaikea vuosi, mutta jokainen päivä on varmasti ollut tärkeä.

Alkuvuosi alkoi ystävien kanssa oleillen. Muutamaan uuteen ihmiseen tutustuin, joista jokaisesta tuli aika tärkeitä ihmisiä elämääni. Yhdessä ystävien kanssa mietittiin vauvajuttuja ja katseltiin heidän kasvavia vatsojaan, tehtiin ruokaa ja leikittiin, töissä ja vapaalla ;)

Helmikuussa vietettiin vielä yhdet pikkujoulutkin ja käytiin vaatekutsuilla ja ulkoiltiin paljon.

Maaliskuussa matkailtiin. Lanzarotella pääsin näkemään ensimmäistä kertaa oikeita palmuja. Tämä oli outo kokemus, koska olen kumminkin aika usein matkustellut :) Maaliskuussa vietettiin myös ystävän vauvakutsuja.

Huhtikuussa tein luultavasti ahkerasti töitä, koska muuta ei ole mieleen jäänyt :)

Toukokuussa saatiin jo vihdoin tavata uusi ihana sukulaisemme, kun L syntyi <3 Toukokuussa syötiin ensimmäiset jätskit satamassa ja nautittiin jo lämpimistä ilmoista.

Kesäkuu olikin aika lämmin ja aika kului mökkeillen. Juhannus oli tietenkin kylmä, mutta mökin lämmössä ja ystävien lähellä sekään ei haitannut. Kesäkuussa vietin omia synttäreitäni ja juhlin kummipoikaani (vai olikohan se jo heinäkuuta?)

Heinäkuussa syntyi sitten B ja koko kuukausi meni enemmän ja vähemmän ihmetellessä tuota pientä elämää. Festareillakin tuli käytyä ja tietysti mökkeiltyä.

Elokuussa tehtiin töitä ja mökkeiltiin lisää ja käytiin asuntomessuilla.

Syyskuussa juhlittiin kummityttöä ja pelattiin paljon fribaa.

Lokakuussa alkoikin sairastaminen ja loppuvuoden kuukaudet ovat kuluneet ystävien kanssa ruokaa tehden, kahvitellen ja kotona oleillen. Kivoja asioita on ollut kodin laittaminen ja pieni matka Helsinkiin ja tietysti kaikki joulujutut pikkujouluineen kaikkineen..

Tätä ja paljon paljon muuta on tähän vuoteen mahtunut. Alkavaa vuotta odotan toisaalta innolla ja toisaalta vähän pelokkainkin mielin. Tulevaisuus on vielä hyvin avoinna ja työjutut ja oma vointi päällimmäisenä mielessä. Toivon silti, että vuodesta 2015 tulee myös hyvä vuosi! :) 

Ruut


6 kommenttia:

 1. Paljon on mahtunut vuoteen 2014:)! Hitsit, että toivon kovasti, että sun vointi ja työjutut saavat uudenlaista tuulta purjeisiinsa ja johdattavat sut mahtaviin satamiin<3 Menipäs runolliseksi, mutta menkööt tämän kerran:D Ihanaista alkavaa vuotta Ruut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi <3 Täällä toivotaan myös samaa :) Kyllä tää tästä joku päivä!!!!

   Poista
 2. Helmikuiset pikkujoulut kuulostavat verrattomilta ;)
  Oikein ihanaa uuden vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Mietittiin silloin, että kyllähän myöhemminkin voi pikkujouluja pitää ;) Hyvää alkanutta vuotta myös sinne <3

   Poista
 3. Koskettavaa lukea vuottasi. Varmaan osittain siksi, kun itselläkin syntyi kesällä pienokainen. Hyvää Uutta Vuotta! Ihanat kuvat muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja pikkuiset on kyllä aika ihania ja nuo kaks niin tavattoman rakkaita. Oon ylpeä täti :)

   Poista