torstai 4. joulukuuta 2014

Lamppulamppu


Eilen sain vihdoinkin lampun olohuoneeseen. Tuollaisen lamppulampun. Melkein sokaistuin tästä valon määrästä. Olen nimittäin tottunut täällä elelemään aika pimeässä viimeiset kuukaudet. On hieno tunne, kun lukee aamulla lehteä ja näkee ne tekstitkin ihan hyvin ;) Tosin kynttilänvalossa aamu on ollut jotenkin tunnelmallisempi ja taidan muutenkin jatkaa tätä tunnelmointia täällä, mutta vieraita varten on hyvä olla välillä valoa. Lampun halusin aikalailla samanlaisen kuin makuuhuoneessa. Tässä versiossa vaan muutama lamppu enemmän.

Tänään oli ajatuksena viettää koko päivä kotona, mutta kotiin tulin vasta tunti sitten. Välillä kiva näin. Nyt on maha täynnä glögiä. Päiväkahvit ovat tässä kuussa vaihtuneet glögihetkiksi, nam!

Mukavaa torstaita. Huomenna on perjantai ja täällä onkin jo odotettu viikonloppua. Pikkujouluilua tiedossa..

Ruut

7 kommenttia:

 1. Onpas vain ihana lamppu. Kuinka monta wattia noissa lampuissa on? Tarvisin yhdem tuollaisen vähän kirkkaamman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä lukee että max 60W, tarkoittaakohan se sitä lukua? :) mulla on yks tollanen makuuhuoneessa ja yksinään se ei ainakaan kovin kirkas oo... kolmen kanssa on jo eri juttu :)

   Poista
 2. Tosi kivat valaisimet :)
  Mukavaa loppu viikkoa Ruut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep. näitä on jo kauan mietitty, mutta ostopäätös aina vaatii vähän aikaa (vähän kaiken kanssa) :) kiitos Sanna <3

   Poista
 3. Moi, vinkkinä voin kertoa, että kun irrotat valkoisen muoviosan kierteeltä, niin nuo metalliosat laskeutuvat nätimmin lampun päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas täällä mielenkiintoista tietoa :) Mulla on ollut makuuhuoneessa tuollainen samanlainen lamppu jo varmasti vuoden ja siinäkin tuo valkoinen osa edelleen paikoillaan eikä oo tullu pieneen mieleenkään tällainen :) Kiitos :)

   Poista