sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kalenterikynttilä ja pientä joulustressiä


Kolmas adventti.

Mihin nämä joulukuun päivät oikein menevät? Silloin alussa ajattelin, että nyt kun olen "vapaalla" on minulla hyvin aikaa kaikkiin joulujuttuihin ja voin rauhassa kierrellä kaupungilla ja miettiä lahjoja. Nyt ollaan jo hyvin lähellä joulua ja vain muutama lahja on hankittu. Alunperin nimittäin ajatuksena oli lähteä jo tulevana torstaina joulunviettoon ja ensi viikolle olisi paljon muutakin ohjelmaa, joten saa nähdä joudunko siirtämään lähtöpäivää. Tosin turhaan oikeastaan stressailen, koska eihän tässä oikeasti ole mitään väliä, että minä päivänä teen mitäkin. Ehkä se pieni stressi jotenkin kuuluu johonkin kohtaan joulua? :)

Joulukalenteria en ole hankkinut enää moniin vuosiin. Joskus sen aikuisiällä ostin ja huomasin, että unohdan avata ne luukut. Eräänä jouluaattona syötyäni 17 ei niin makoisaa suklaanpalaa päätin, että tämä aika alkaa olla itseltäni jo ohi. Tänä vuonna löysin Granitista tuollaisen ihanan kalenterikynttilän, jota olisi tietysti voinut poltella aina joka päivä vähän. Vasta tänään sen ensimmästä kertaa sytytin. Taitaa käydä samalla tavalla kun kalentereiden kanssa..

Rauhallista kolmatta adventtia sinne <3

Ruut

9 kommenttia:

 1. Rauhallista adventtisunnuntaita sinnekin ♥

  VastaaPoista
 2. Hauska ajatus toi kynttilä! Mä varmaan unohtaisin sen kyllä palamaan ja menis yhdessä illassa koko kynttilä. Siispä ostin suklaakalenterin :-D Se on 750gr kunnon belgialaista suklaata joten sitä oikeen odottaa että tulee aamu että saa herkkupalan suuhun. NAM !! :-) Kivaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis kuitenkaan niin paljoa suklaata sittenkään, 300gr vaan :-) Haha

   Poista
  2. Siellä on sitten varmaan paremmat kalenterit kun täällä!! Pitääkin joku vuos ostaa kalenteri jostain ihan muualta. Mietin kyllä itse, että sellainen veikkauksen kalenteri olis ehkä paras ja jännittävin :) Sulla on vielä muutamia suklaita syömättä, oletan niin ;) joten mukavia aamuja sinne :)

   Poista