keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Sateisen päivän puuhia


Heippa täältä harmaudesta. Sateinen ja pimeä päivä. Tämä päivä on kulunut suurimmaksi osaksi sohvalla istuen. Kirjaa lukien ja lehtiä selaillen. Uusi Divaanikin tipahti postiluukusta juuri sopivasti. Pieni reissu keskustassa taisi olla päivän ainoa aktiviteetti. Reipas päivä takana siis, mutta nyt joulukorttien ääreen. Tarkoituksena saada tänään joulukortit suurimmaksi osaksi tehtyä. Huomenna jatketaan vielä askartelua yhdessä muun "ryhmän" kanssa :)

Ruut


4 kommenttia:

 1. Mä yritin eilen saada V:tä ostamaan mulle jonkun lehden sairaslukemiseksi, mutta ei mokoma suostunut :D Ja joulukortit odottaa pöydällä allekirjoituksia ja kuoria, pitäisi jaksaa nekin saada valmiiksi... Ainoa hyvä asia sairastelussa on se, että tuleepahan ainakin levättyä! Nimimerkillä 12 tunnin yöunet ja jo kahdet päikkärit takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on levätty ja levätty. Itse sain onneksi joulukortit tänään postiin ja kylläpä tuli helpottunut olo :) Paranemisia sinne!!

   Poista
 2. Täällä joulukortit on vielä vaiheessa mutta muistinpas blogien myötä että meidän laatikkoon ei olekaan tullut sitä punaista kirjekuorta. Joten joka tapauksessa joutuu sillä kalliimmalla lähettämään, niin onhan tässä vielä aikaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ainakin täältä sai postista ihan kysymällä ja oli siinä aulassakin pino mistä olisi saanut kuoren ottaa..

   Poista