lauantai 13. joulukuuta 2014

käsitöitä ja päiväunia 
Eilen tuli tanssittua varmaan muutaman vuoden edestä ja mukavaa oli. Aamulla heräsin ihan normaaliin tapaan 8 jälkeen, vaikka kotiin tulin suunnilleen samoihin aikoihin aamun lehden kanssa. Mikähän siinä on, että sitä ei enää osaa nukkua kovin pitkään? Onneksi on lauantai ja saa ottaa päivän rennosti.

Viime lauantainta jo selailin uutta Virkkuri- kirjaa ja aika ihania ohjeita siellä olikin. Lankoja ei valitettavasti tästä talosta löytynyt kovin hyvin, mutta halusin kokeilla, osaisinko virkkailla ihan kuvioitakin. Osasinhan minä. Tosin en ihan ohjeiden mukaan, vaikka ne varmasti helppoja olivatkin. Vähän soveltamalla jonkinlaista kuviota sain aikaan :) Tuon langanhan ostin aikoinaan tarkoituksena tehdä silloin vielä mahassa olevalle B:lle sukat. Silloin kokeiluversiosta tuli pieni hattu, joten luovuin ajatuksesta. 

Mutta nyt kahvia ja ehkäpä pienet päikkärit.. Mukavaa lauantaita sinne. Täällä Jyväskylässä on muuten tänään satanut jo aika paljon lunta. Melkein harmittaa, ettei jaksa ulos lähteä nyt vielä kun valoisaa on. Toivotaan, ettei tuo lumi tuosta nyt ihan heti taas sulaisi..

Ruut

2 kommenttia:

 1. Lumisade oli aivan ihana ja iloinen asia tähän lauantaipäivään :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onneksi se lumi pysyi maassakin nyt ainakin muutaman päivän :)

   Poista