perjantai 12. joulukuuta 2014

pikkujouluihin


Tiedättekö sen tunteen, kun ympärillä ihmiset puhuvat kaikkia tärkeitä päivän asioita ja äkkiä itse toteat, että "minä muuten laitan ripsaria aina vain oikealla kädellä".. Kyllä tulee sellainen tosi tärkeä olo. Miks niitä omia ajatuksia pitää aina sanoa ääneen heti kun ne päähän tulee? Tämä kaikki tapahtui siis eilen ja on varmasti tapahtunut aika monta kertaa muulloinkin. Onneksi ystäväni tietävät, että tässä päässä liikkuu paljon muitakin juttuja. Ihan niitä tärkeitäkin. Tänään kumminkin ollaan ihan tarkoituksella hetki vähemmän tärkeitä ja laitetaan ripsaria paksu kerros (just sillä oikealla kädellä). Toiset ja samalla viimeiset pikkujoulut voivat alkaa. Mukavaa alkanutta viikonloppua <3

Kuvassa näkyvä ripsari on Lancomen Grandiôse. Harja on sellainen kulmikas ja ihan hetki meni, että onnistui ripsiväriä laittamaan.  Pysyvä lopputulos ja tuuheat ripset, ei kai sitä muuta tarvitse :)

Ruut

8 kommenttia:

 1. Hehe, kun sitä tarkemmin ajattelee, niin en mäkään osaa vasemmalla kädellä ripsaria levittää - ihan asiallinen tieto siis :D Kivoja juhlia & viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat oli kivat :) ja joo, välillä sitä tulee mietittyä kaikenlaisia ehkä ei niin olennaisia juttuja ;)

   Poista
 2. Mä voin jakaa niinkin tärkeän tiedon, että oikealla kädellä levittämisen lisäksi pidän aina suutani sillai typerästi auki, kun ripsaria laitan :) Mistähän sekin juontaa juurensa? Ihanaa viikonloppua ja nauti pikkujouluista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähny muutaman muunkin tekevän niin. Ihmisillä on kyllä hauskoja tapoja meikkailla ja nuorempana tykkäsin kovasti seurata kun ystävät laittautu johonkin. Kaikilla niin omat jutut :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Aika hauska ilta siitä tulikin :)

   Poista