torstai 20. kesäkuuta 2013

aamupalalla

Aloitin tämän aamun aamiaisella ystäväni kanssa. Sovittiin, että hän tulee luokseni kahdeksan maissa ja syödään yhdessä aamupala. Ystäväni kertoi, että häneltä oli kysytty, mihin ihmeeseen hän on siihen aikaan menossa ja että onko kyseessä joku vanha ihminen, kun niin aikaisin herää ;) Vanhojahan me jo ollaan? :) (ja huomenna vanhenen taas lisää)..  Mutta olipas ihan mukava aloitus tälle päivälle!! Erehdyin tänään myös ruokakauppaan ja siellä taisi olla puoli Jyväskylää, mutta jotain on juhannuksenakin syötävä! Muuten olen ottanut rennosti ja sateinen ilma on saanut minut kaivautumaan peiton sisään aina vain uudestaan ja kyllähän se uni näköjään tulee vaikka kuinka usein :)
Kuvassa ihanat tuliaiset Italiasta, jotka sain joku aika sitten ystävältäni. Yleensä käytän vain pieniä helmikorvakoruja, mutta välillä (etenkin kesäisin) tykkään myös suuremmista. Kauniit ovat!! Mukavaa torstaita ja alkavaa juhannusta teille kaikille!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Ihana aloitus päivälle! Tuollaisen jälkeen päivästä ei voi tulla mitään muuta kuin hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on näitä lomapäivien iloja! Arkisin aamupalat pitäis olla niin aikasin, että siitä ei kovin moni nauttis ;)

   Poista
 2. Samaa mieltä Joannan kanssa! Hyvä aamu takaa hyvän päivän, näin uskon. Hoksasin, että taidamme olla saman "kylän" tyttöjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taidetaan olla :) Kyllähän tällä kylällä viihtyy ;)

   Poista
 3. Heiii hyvää syntymäpäivää!! Suomessa on jo yli puolen yön niin saan jo onnitella!

  Ps. Kauniit korvakorut!!!

  VastaaPoista