torstai 13. kesäkuuta 2013

Kesälomalle

Tietokone on taas kerran jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. On ollut niin mukavia juttuja muuten, että eihän sitä koneella ehdi istumaan :) Tiistaina kävin tervehtimässä siskoa ja pikkuista A:ta. Siitä olikin jo reilu vko kun oltiin viimeksi nähty ja tätillä oli jo ihan kamala ikävä!!
Pikkuiset ja vähän isommat kengät.. yritin kyllä ottaa pienistä kengistä kuvaa, jossa olisi mukana toinenkin jalka, mutta taaperon kuvaaminen on välillä hieman haastavaa ;)

Huomatkaa ylemmässä kuvassa tehokasta leikkiä. Toisella kädellä ajetaan autoa ja toisella läträtään vettä. Pyöräily oli myös hyvin mukavaa.. Vielä ei ehkä uskaltaisi tätä poikaa yksin pyörällä ajamaan päästää ;)

Huomenna se alkaa sitten loma! Kesäloma!! Aika kivalta tuntuu koko ajatus. Viikonloppuna tapaan sukulaisia ja yhdessä juhlitaan oman tätini pyöreitä vuosia. Muutenkin lomalle jo jotain pieniä suunnitelmia on, mutta suurimmaksi osaksi aion vain nauttia siitä, että voi tehdä mitä ikinä haluaa tai olla tekemättä mitään, jos siltä tuntuu :) Joten jos minusta ei kuulu mitään, lomailen vaan :)

Ruut


4 kommenttia:

  1. Kivaa kesälomaa!!! :-) nauti, rentoudu ja nuku niin pitkään ku huvittaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja nautin. nukkua en kovin ole saanut, mutta ehkä jossain vaiheessa :)

      Poista