lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pihakirpputori

Kesäkuu alkoi mukavasti. Lähdettiin ystävän kanssa myymään tavaraa Sepän aukiolla olevalle kirpputorille. Ihmisiä ei ollut kovin paljon liikenteessä, johtuen varmaan koulujen juhlista yms. Toisaalta itselläni ei tavaraakaan ihan kovin suuria määriä ollut. Vastahan vuokrasin ennen reissua sen kirpparipöydän. Toki aina jotain myytävää löytyy edes sen verran, että saa myyntipaikan (3e) maksettua ;)  Kivasti tavarat menivät ja hieman saatiin rahaa (joka käytiin heti tuhlaamassa). Itselläni tämä oli jo toinen kesä, kun olin tuolla myymässä.  Aamulla oli herättävä varhain, jos aikoo saada hyvän myyntipaikan, mutta mukava tuolla on istuskella ja katsella ihmisiä ja nauttia auringosta.

Ruut

4 kommenttia:

 1. Hei, meilläkin oli työkaverin kanssa puhetta, että mennään myöhemmin kesällä Sepän kirppiksele myymään. Eilen taisi olla vielä aika täydellinen kirppistelysääkin, sateella tuolla voisi olla astetta ikävämpi istuskella...

  VastaaPoista
 2. Oli oikeastaan ihan täydellinen ilma! Ei tukalan kuuma, mutta silti lämmin! Viime vuonna kun oltiin niin oli tosi kuuma ja ei jaksanu läheskään niin kauaa olla siellä.. Saa nähdä meenkö vielä joku pv uudestaankin!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. toki!! mikäs tuolla oli istuessa.. tosin seuraavan kerran voitas ottaa teltta mukaan ja sinne pikku potta ;)

   Poista