keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Puinen laatikko ja hoitopäivä

Tässä ihana laatikko, jonka sisko löysi maanantaina kirpputorilta! Olin vähän kateellinen ja toivon joku päivä löytäväni jotain yhtä kivaa :) Puiset laatikot ovat vaan niin kauniita ja ne sopivat minne vain!
Tänään on ollut ihana päivä! (tai joku varmasti sanoisi, että kuka päiväkodissa työtä tekevä haluaa viettää lomatkin samanlaisissa hommissa!?!).. No, tämä täti nautti :) Sain olla pikkuisen A:n mukana hoidossa. Tähän väliin täytyy todeta, että minä ja hänen hoitotätinsä ollaan hyvinkin läheisiä ystäviä, joten käytännössä hengailin koko päivän ystäväni kanssa ja samalla A sai nauttia siitä, että täti oli lähellä. Meitä oli siis aika monta onnellista ;)
Hoitopäivän jälkeen tultiin tänne vähän leikkimään. Uusi lelukori oli heti käytössä :) Hyvä ostos siis!! Nyt A on jo omassa kodissa ja itse voin hengähtää ;) Toistaiseksi en ole kovin lomarytmissä, jos se tarkoittaa sitä, että nukutaan ja valvotaan pitkään. En ole yhtenäkään aamuna nukkunut edes 7 saakka ja eilenkin illalla menin jo 21 maissa nukkumaan! Mutta ehkä huomenna..
Tältä me näytettiin tänään kun katseltiin pientä punaista traktoria :) Mukavaa keskiviikkoa!!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihanat ilmeet :) Ja tuollaiset puiset laatikot ovat niin ihania.

  VastaaPoista
 2. Mä luin uudestaan ja uudestaan että punainen laatikko, sit vaan no että missä se punainen laatikko nyt on .. hmm loman tarpeessa? haha. PUINEN laatikko on kyllä ihana!

  Hei hauskaa että mulle nyt selvisi että mitä työtä sä teet!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) aika hauska, tosin munkin piti tarkistaa, että kirjotinko oikein.. mutta joo puinen laatikko on kyllä ihana ja olis varmaan ollu ihan kiva punaisenakin!

   en muuten ole tajunnut, etten ole aiemmin maininnut työstäni :) Tuntuu, että ainahan siitä jotain kirjoitan :)

   Poista