keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Godwell Dualsenses Ultra Volume & Naissaaren kahvila

(Tuotteet saatu yhteistyössä Goldwellin kanssa)..

Goldwellin Dualsenses Ultra Volume- sarja on osoittautunut käytössä todella hyväksi. Olin alussa hiukan epäileväinen tuotteista, koska sarja on on tehty ohuille ja normaaleille hiuksille. Hiukseni kun ovat kaikkea muuta paitsi ohuet. Erityisesti olen tykännyt sarjan kuivashampoosta ja hiuksiin jätettävästä tuuheuttavasta suihkeesta, joka myös selvittää hiuksia. Muut kuvan tuotteet: Rakennetta antava shampoo, hoitoaine ja kevyt monikäyttöinen suihke (eloisa ja luonnollinen rakenne hiuksiin).
Suosittelen kokeilemaan sarjaa. Ainakin itse tykkään suihkutella hiuksiin kaikenlaisia selvittäviä suihkeita pesun jälkeen ja kuivashampoota käytän usein. Kesällä ehkä vähemmän. Onko siellä muita, jotka eivät niin kamalasti nauti hiusten pesemisestä? Lomalla minusta ihanaa on se, ettei tarvitse panikoida sitä, minä iltana hiukset on taas pestävä ja missä välissä ehtii suihkuun ne pesemään?! :)

Eilinen päivä kului osaksi siivoillen ja osaksi ihanasta auringosta nauttien. Käytiin ystävän kanssa kahvilla (Join limsaa ja söin munkin ja Macaron leivoksen! Voisin sanoa, että tarpeeksi sokeria yhdelle kahville ;) ) Naissaaressa Vaajakoskella ja vähän kävelemässä kauniissa maisemissa.

Ruut

2 kommenttia:

  1. Mä olen tykästynyt myös kyseiseen ssrjaan, kiitos vain ;) nyt olisikin uusien aineiden oston aika, sillä shampoo ja hoitoaine vetelevät viimeisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) itse kyllä tykkään kans todella paljon oikeastaan melkein kaikista noista tuotteista! Ja Shampoo ja hoitoaine kyllä loppuu aina liian pian! Tuntuu, että niitä saa olla tosi usein ostamassa!

      Poista