maanantai 3. kesäkuuta 2013

Lindex, Seppälä, Marimekko ja Ale-Makasiini

Tässä hieman uusia hankintoja.. Tosin kieltämättä tuntuu oudolta laittaa tällasia blogiin, mutta nää on muistutuksena itselleni, että on sitä tullut jotain ostettua (aina mietin, etten ikinä osta mitään) ja tiedän taas pitää taukoa ostoksista ;) Kirppikseltä saaduilla rahoilla sain hankittua itselleni ihania uusia juttuja.. Tai no, ehkä en ihan kaikkia noita, mutta jotain kumminkin..
Paita Lindex ja Hame Seppälä.. Enpäs muuten muista, milloin viimeksi olisin jotain Seppälästä ostanut, mutta tuo maxi-hame oli kyllä todella kaunis! Paitaa mietin kauan aikaa. Onko siinä liikaa värejä yms :) Ja en muuten aio pistää näitä molempia päälle samalla kertaa ;)
Tätä ostosta olen harkinnut jo muutamia viikkoja.. Pidin näitä kuoria hyvin kalliina, mutta olihan puhelimeen joku suoja saatava, joten päädyin tähän. Nyt ei haittaa, vaikka puhelin pyörii ympäri asuntoa ;)  (Markimekon Satula-kuoret).
Viikko sitten löysin halvalla balleriinat, joten ostin heti kahdet. Kyllä näillä taas tämän kesän käppäilee. Maksoivat vaan vajaa 8e per pari. Näillä hankinnoilla pärjään taas pitkälle :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut2 kommenttia:

  1. Just tommosia baltsuja tarttisin! Ja kärjen muotokin on just oikea eli söpön pyöreähkö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ale-Makasiinista niitä löytää, tosin en tiiä onko sellasta pääkaupungissa :) Oon nyt noilla muutaman viikon käppäilly ja hyvältä on tuntunu!

      Poista