lauantai 23. marraskuuta 2013

Eskaro Silk & Tikkurila TuntoValmista on. Eilinen ilta vietettiin minä ja A ohjelmia katsellen ja siskoni mies maalaillen. Hyvä työnjako ;) Tässä valossa valokuvien ottaminen osoittautui itselleni lähes mahdottomaksi tehtäväksi ja jostain syystä ottamani kuvat täällä bloggerissa näyttivät hyvin sumuisilta, joten saatte tyytyä näihin :) Makuuhuoneen seinässä on Eskaron Silk- maali mustana (täysin himmeä) ja olohuoneessa Tikkurilan Tunto- maali tuollaisena harmaan sävyisenä (hieno). Kiitos teille, jotka autoitte minua. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt voi joulukin tulla kotiin :) Hyvää alkanutta viikonloppua!

Ruut


 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oon itekin tosi tyytyväinen!!!

   Poista
 2. Hei
  Maalausinpistä on täälläkin päin :) ps. blogissani on haaste sinulle - otatko vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kummasti alkaa kaikenlaiset inspikset tulla päähän kun sisällä paljon aikaa viettelee :) otan haasteen vastaan ja yritän toteuttaa sen tässä kun ehdin! :) kiitos siitä!!

   Poista
 3. Vautsi, hienot seinät!!! Tuo musta seinä on melkoisen uskalias, mutta aivan älyttömän upea!!! Mukavaa, että saitte rempan valmiiksi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Tosin itse en ole kokenut mustaa väriä kovin uskaliaana, koska makuuhuoneessa oli jo niin kauan se musta tapetti, joten muutos ei siellä ihan kamalan suuri ollut :)

   Poista