perjantai 1. marraskuuta 2013

pelottavia juttuja?

Perjantai! Olo siis sen mukainen (todella hyvä). Tänään käytiin ystäväni kanssa kiertämässä yksi kirppari töiden jälkeen ja pieniä löytöjä tehtiin molemmat. Nyt on muuten ensimmäiset joululahjatkin jo hankittu, marraskuun alussa! Tuskin uskon sitä itsekään. Minä olen yleensä se, joka ostaa lahjoja vielä aattonakin ja paketoi ne kiireellä jossain piilossa, kun muut jo odottavat, että pääsevät pakettaja avaamaan..

Huomenna on pyhäpäivä, joten kävin jo eilen täydentämässä jääkaapin, että voin viikonloppuna syödä muutakin kuin hapankorppua/näkkileipää, jotka siis muuten kuuluvat oikeastaan päivittäiseen ravintooni, hirveän terveellisiä ja ravitsevia kun ovat ;) Mutta se ruokailuista. Nyt glögiä ja televisioita tämä ilta. Viikonlopulle ei ihmeempiä suunnitelmia. Joko siellä halloween juhlat julhittu? Tai milloin sitä yleensä juhlitaan? Itse en tätä juhlaa ole koskaan sen kummemmin viettänyt enkä kurpitsoja kaivertanut. Tänä vuonna ostin muutama viikko sitten A:lle hämähäkki- ja kummitus-tikkareita. Niitä katseltiin ja muristiin yhdessä :) A oli myös saanut omaan kotiin tuollaisen aika pelottavan ilmapallon :) Töissä kerrottiin tänään lapsille kummitusjuttuja, toivottavasti pikkuiset saavat ensi yönä unta tätien juttujen jälkeen ;)

Mukavaa perjantaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Mä taas paketoin lahjat valmiiksi jo kauan ennen aattoa ja laitan ne esille osaksi joulukoristeluita..sitten on hauskempaa sekin kun ei muista mitä on kenellekin hankkinut ;D Sulle mulla on esimerkiksi se Iittalan lasinen possu jo paketissa odottamassa aattoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mä yritän saada J:lta sen ihanan betonisen juomapullon sulle ostettua, se olis aika kätevä lastenkin kanssa, kun sitä ei ihan heti kaadettais ;) <3 mäkin ehkä voisin tehdä kivoja paketteja ja laittaa ne esille, kiva idea!

      Poista