perjantai 22. marraskuuta 2013

Leikkiä ja pikkujouluja


Eilen illalla A tuli piristämään tätiä (ja täti päästi A:n vanhemmat ulos syömään ihan ilman tätä pientä seuralaista). Tehtiin maja, luettiin kirjoja, pelattiin, syötiin, tanssittiin, juostiin, hypittiin ja halittiin. Mukavaa oli ja kaksi tuntia kului todella nopeasti. Tädin rakas <3

Niin se vaan taas on perjantai ja ensi viikolla alkaa jo joulukuu! Eilen saatiin tänne Jyväskylään luntakin, mutta tämän päivän vesisateessa ne taitavat taas sulaa. Viikonloppuna olisi tarkoitus vähän jatkaa remppailua. Huom. Jos oikein tarkasti katsotte niin ensimmäisessä kuvassa näkyy vähän uutta harmaata seinää. Myös pikkujoulukausi alkaa huomenna. Tänä vuonna olisi tiedossa kahdet pikkujoulut. Lautaina työpaikan ja maanantaina ihan pienellä ystäväporukalla toiset. Juhlitaanko siellä pikkujouluja? Mukavaa viikonloppua!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat,pisti hymyilemään. :) Meillä ei juhlita pikkujouluja,vaan pojan synttäreitä. Kivat vkl sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä samaa sinne! ja kyllä tätiäkin vähän nauratti kun A nuo lasit päähänsä laittoi ;)

   Poista
 2. Ihana täti olet <3. Meillä tyttöjen täti tulee huomenna samansuuntaisin hoitoajatuksin :) Pikkujouluja on parit tiedossa, ekat ensi viikolla. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih :) ja toistaiseksi se on helppoa kun on vasta yksi lellittävä ja hän saa kaiken huomion :)

   Poista
 3. Unelma täti :-)

  Täällä ei ole harmi vaan pikkujoulu kulttuuria, nauti sä siis munkin puolesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. unelmasta en tiiä, mutta on se vaan niin rakas tuo töppö <3 :) ja nautin nyt koska veikkaan että 10-vuotta eteenpäin ja täti ei oo enää niin in :) Pikkujouluista nautittu. Ja sun pitää aloittaa siellä joku oma perinne! :)

   Poista