torstai 14. marraskuuta 2013

141113


Pysähdyin tänään miettimään omaa elämääni ja sitä miten se on muuttunut tässä viime vuosien aikana. Aika monenkin asian suhteen, mutta etenkin sen, keiden kanssa aikaani vietän ja millaisilla asioilla päiväni/viikkoni täytän. Ja tähän väliin sanottakoon, että on kyllä aika kiva olla aikuinen (joka siis kuvittelen näin 30+ olevani). Pahimmat tunnekuohut ohi ja elämä tasaisen tylsää ja, että siitä tylsyydestä oikeasti nauttii :)

Oltiin pikkusen A:n kanssa leikkimässä Sokoksella junilla, kun A:n äiti oli asioilla. Ei sitä olisi muutama vuosi sitten uskonut kuinka paljon omaankin elämään vaikuttaa se, että sisko sai lapsen! Aina ollaan siskon kanssa oltu läheisiä. Tai oli meillä vähän aikaa eroa, kun itse elin hurjaa nuoruuttani ja sisko muutaman vuoden jälkeen omaansa ;) Silloin oli omat kaverit ja omat ympyrät.. Nykyään, tehdään me mitä vaan niin lähes aina tuo pikkuinen tyyppi on siinä mukana. Välillä mietin itsekin, että mitä ihmettä me ollaan tehty ennen häntä? Tai, että omista vanhemmista on tullut isovanhempia. Tai pelkästään se, että itse on jo monta vuotta työskennellyt samassa työpaikassa ja asunut ihan omassa asunnossa. Puhumattakaan kaikesta muusta elämästä.. Elämä on ihmeellistä!

Toisaalta taas sitten jotkut asiat vaan on ja pysyy. Monista muutoksista huolimatta sitä kai itse on pohjimmiltaan se Ruut, joka on ollut aina ennenkin. Rakkaat harrastukset/asiat/ihmiset ovat pysyneet rakkaina vaikka vuosia on tullut lisää. Eli toisaalta niin kovin erilaista ja kumminkin hyvin paljon samanlaista. Voisi sanoa, että tämä on hyvä näin juuri nyt. Tulevaisuudesta kun en vielä tiedä. (Tosin pieniä vihjeitä olisi kiva välillä siitäkin saada, jos se vaan mahdollista olisi) :)

Jotain kumminkin tiedän jo viikonlopusta, jos nyt kaikki menee suunnitelmien mukaan. Pienen rempan lisäksi pääsen nimittäin näkemään ensimmäistä kertaa muita Keski-Suomen sisustusbloggaajia. Pääsemme yhdessä tapaamaan paikallisia sisustusalan yrityksiä ja toisiamme. Hyvää ruokaa, seuraa ja paljon paljon nähtävää on siis luvassa! Uskon, että tuossa seurassa muistan myös itse kaivaa kameran käteen, jotta tekin saatte sitten nähdä mitä kaikkea ihanaa Jyväskylästä löytyykään :) Putiikkipäivää odotellessa! Kiitos tästä kaikesta kuuluu Kertulle (Modernisti Kodikas) ja Jennille (Talosanomat)!
Ruut

6 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen:)! Ja ihana, mielenkiintoinen postaus♡ Itse olen myös onnellinen siitä, että rakkaat jutut ja ihmiset ovat pysyneet elämässäni vaikka vuodet ovat vierineet eteenpäin:) Ja aikuisena todellakin on ihan kivaa, seesteistä ja tasaista; enää ei tarvitse hötkyillä mihinkään.

  Ihana nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana hän on! :) tädin kultamuru ;) on kyllä mukava nähdä!!

   Poista
 2. Voi, on varmasti kiva vkloppu tulossa sulle! Mainiota :) olet ollu niin monen monta kertaa mielessä <3 vähän on ollu tämä oma arki kiireistä, mutta ensi viikosta alkaen helpottaa huimasti. Nähdään pian muru, joohan!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kiva päivä ja toivottavasti huominen on myös :) nähdään pian!! miten olis jo ensi viikolla???? :) sinäkin oot ollu mielessä usein!

   Poista
 3. Oi, ihanaa putiikkipäivää, nauti! Tuo Sokoksen junarata on muuten käynyt meillekin aika tutuksi, ja nykyään ei enää selvitä kaupunkireissusta ilman junaleikkejä (siitäkin huolimatta, että kotoakin löytyy Brion junarata).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nautin! :) mä en oo muuten edes tienny, että Sokoksella on tuollainen junarata, mutta kun seura on oikeanlaista niin huomaa paljon asioita ;) A:lla on myös kotona Brion junarata, mutta juniin nyt ei vaan kyllästy :)

   Poista